Baby boom

Jeg er omgivet af kvinder i den fødedygtige alder. Bare de sidste par år er verden blevet 43 tumlinge rigere. Det er jo ikke helt tosset, når man som mig er svært begejstret for at nørkle. Problemet er bare, at selvom mine strikkepinde er rødglødende og min lokale garnpusher støvsuget for garn, så kan jeg aldrig nå at lave alt dét, som jeg gerne ville. Hvis jeg kunne, ville jeg fx lave mange flere af dem her: Sutteklude!

baby boom hæklet kanin http://farmorfabrikken.dkbabyboom patchwork http://farmorfabrikken.dk

Den runde er hæklet efter en opskrift, som du kan finde her. Og den firkantede at syet sammen af diverse stofrester og silkebånd, som de små babyfingre elsker at nulre.

Læs også om:

11 Responses to Baby boom

 1. anetteoster 25. januar 2011 at 08:26 #

  Du er simpelt hen et af de mest cool og kreative mennesker, jeg kender!! Fantastiske sutteklude. Skønt, men også frustrerende med alle de ting, man kan lave, hvis man da bare havde lidt flere timer i døgnet og et krearum, hvor man kunne lade det hele flyde, så det var klar, når en ledig stund melder sig.

 2. Marie 25. januar 2011 at 13:29 #

  Sikken en fantastisk farmor du kan nå at blive (og allerede lyder til at være) når du træner allerede nu, i så ung en alder.
  Jeg har verdens bedste mormor. Hun er fantastisk og hun har i den grad fyldt min rygsæk. Jeg kan slet ikke tænke på livet uden hende. Med 3 dejlige drenge, har jeg måtte sande at jeg bliver farmor en dag (håber jeg) og jeg vil være lige sådan en som du beskriver. Lige som min mormor, bare med et far foran. VIL! Derfor vil jeg nyde din blog og suge til mig. Ikke mindst den meget rammende beskrivelse af en fantastisk farmor. Vanderbilt, bolsjer og (har glemt det sidste) er vel heller ikke det værste man kan lugte af. Lad os se det i øjnene, gamle mennesker dufter anderledes og en dag er det os.
  Velkommen. Kh fra Marie

  • farmorfabrikken 25. januar 2011 at 19:16 #

   Tak for din skønne-skønne mail! Den varmede langt ind i mit farmor-hjerte ;-) Og ja, det er en dejlig tanke, at man faktisk kan glæde sig til at blive gammel og være denne her rummende, trygge og kærlige kerne i familien. Det lyder i hvert fald til, at du med stor sandsynlighed bliver sådan én af slagsen – og med et arsenal af dejlige børnebørn! Nyd din mormor og hendes selskab, dit heldige asen ;-)
   Kh, Farmor

 3. winnie 14. juni 2011 at 17:20 #

  Wow , fed side…jeg suger til mig :O) Ja du må få dig en masse børn, så du kan blive farmor/mormor….
  Kh. Mor til 4 :O)

  • Farmorfabrikken 14. juni 2011 at 20:06 #

   Tusind tak, sikken en dejlig besked! Ja, jeg må vist hellere se at komme op på hesten og få nogle børn, så næste generation kan blive en realitet og jeg kan blive en fuldstøbt farmor ;-)
   Kh, Mette

 4. stine 19. marts 2012 at 08:36 #

  Er der mon lavet en DIY til den firkantede sutteklud? Den er skøn!
  Måske er det såre simpelt, men jeg er total nybegynder udi det der med at sy, så det ville nok kræve lidt ‘hjælp’ hvis jeg skulle fremstille sådan en…

  • Mette 19. marts 2012 at 18:04 #

   Hej Stine

   Desværre nej :-( Men måske burde jeg lave en? Jeg var selv total nybegynder, da jeg lavede den firkantede sutteklud. Klippede firkanter ud med 1 cm sømrum og syede dem sammen i baner. Derefter satte jeg ‘flipperne’ på med nåle og syede bagstykket på (ret mod ret). Tør du kaste dig ud i det? :-)

   Kh,
   Mette

 5. Katrine 21. februar 2013 at 18:59 #

  Hej Mette.

  Hvor er det bare nogle fine ting, du laver. Har selv forsøgt med et par af dem, og nu undrer jeg mig over, hvordan du hækler kaninens ører på suttekluden?

  MVH – og tak for god inspiration – Katrine

  • Mette 22. februar 2013 at 08:14 #

   Hej Katrine. Jeg har syet dem på :) Kh, M

   • Katrine 26. februar 2013 at 10:44 #

    Okay. Hvordan har du hæklet ørerne (før du syede dem på)?

    Katrine

    • Mette 26. februar 2013 at 16:45 #

     Åh, sorry – var det dét, du mente :-/ Jeg har vist lidt meget mellem (kanin)ørerene i disse dage. Jeg fulgte en opskrift fra Maja Hansens bog om små hæklede dyr. Det er derfra kanina er :) Rigtig god fornøjelse. Kh, M

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates