Min ‘nye’ nabo

Min aller-sødeste nabo er gravid. Og har været det længe. Det vil sige – at hun kan føde hvert et øjeblik det skal være. Udover at være gravid er min nabo desuden af den sjældne race, der altid har overskud til at tænke på alle andre før sig selv. Hun og hendes mand har beriget mig med alskens lækkerier, søndagsfilm og champagne. Masser af champagne! Og altid når det har været allermest tiltrængt (læs: på græsenke-, tømmermands- og festdage).

Det er derfor ikke uden grund, at jeg glædes over, at naboerne går fra at være to til tre. Og det er derfor jeg den sidste tid har hæklet, strikket og syet på livet løs for at gøre en lille barselskurv klar. I kurven ligger bl.a. dette lille, hæklede sæt: en sutteholder, en rangle og en bold.

Sutteholderen er hjemmeopfundet (se opskriften her), og opskriften på bolden og ranglen kan du finde her.

Læs også om:

5 Responses to Min ‘nye’ nabo

 1. linkb@mail-online.dk 9. august 2011 at 10:42 #

  hvilke skønne værker, som aldrig går af mode, det vil altid virke. skøøøønt

 2. Christine 31. juli 2012 at 21:26 #

  Hej!

  Jeg bøvler lidt med ranglen – selve hovedet er blevet utroligt langt og jeg synes ellers jeg har fulgt vejledningen. KAn du sige hvordan du har gjort?

  • Mette 1. august 2012 at 08:16 #

   Hej Christine

   Hmmm… det lyder mystisk. Måske har du en anden “hækle-fasthed” end mig? Et alternativ kunne evt. være ikke at hækle så mange omgange af midterdelen. Så skærer du nemlig lidt at længden. Jeg håber, at det lykkes :-)

   Kh, Mette

 3. Christine 2. august 2012 at 19:03 #

  Hej Mette

  Tak, for svar. Hvor meget hæklede du i midten, for sådan som jeg forstod opskriften skulle der hækles 15 omg og det giver jo en del. Samtidig er det lille håndtag kun 8 omg hvilket ikke er ret meget :)

  • Mette 2. august 2012 at 19:34 #

   Uh, det er desværre lidt tid siden, jeg sidst har hæklet ranglen, så jeg kan ikke rigtig huske det. Men som regel ‘føler’ jeg mig lidt frem (jeg hader selv, når folk kommer med det svar, så jeg undskylder på forhånd ;-) ) Men jeg tager gerne lidt af midten og lægger lidt ekstra til skaftet og ser på, hvordan formen tager sig ud undervejs. Jeg er ked af, at jeg ikke kan være mere præcis – men jeg håber, at du finder en løsning, som du bliver glad for.

   Kh Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates