Farmor, den moderne kvinde

Forleden dag fik jeg en lille-bitte gave, der skabte kæmpe-stor glæde! Selv om en farmor jo burde være pensioneret for mindst 125 år siden, så må jeg afsløre, at jeg tværtimod kun lige har taget rigtig fat på arbejdsmarkedet. Og her har jeg fået en skøn kollega – med samme krea-mani som mig, forstås. Måske er det vores fælles afhængighed, der medvirkede til, at hun forærede mig denne gave. Krea-søstre eller ej – så blev jeg alligevel rørt over, at hun havde tænkt på netop mig, da hun kom med dette lille sysæt fra fordums tid.  Mig – farmor, den moderne kvinde. Klar, parat til altid at kunne fikse en revne i skjorten, et hul i kjolen eller en løs knap i jakken. Jo jo, jeg er blevet skrædderens svar på 112.

Læs også om:

No comments yet.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates