Jeg læser…

… en øko-thriller! Men inden du begynder at gabe bare ved tanken om, hvad det mon er, så skal jeg lige tilføje, at bogen handler om en morderisk forstyrret teenagepige, der hævder at kunne se ind i fremtiden og forudsiger intet mindre end jordens undergang.

Hmmm, jeg kan nu godt se, at hvis det havde været mig, som havde læst ovenstående, så var jeg stået helt af på bogen. Det gjorde jeg heldigvis ikke. Jeg fik nemlig varmt anbefalet bogen af Leonora Christina Skov, og da jeg er stor fan af hendes bøger, vejede hendes ord alligevel tungere end min egen forudindtagethed.

Forfatteren til bogen, Liz Jensen, (der i øvrigt er gift med Carsten Jensen), skriver røven ud af bukserne. Varslet er vitterligt tankevækkende og begavet underholdning. Og man får et helt nyt forhold til defineringen af dårligt vejr!

Læs også om:

No comments yet.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates