En søndag på skrå

Hvis der fandtes en hotline for selvmordstruende mennesker med seriøse skråbånds-problemer – så kunne jeg uden tvivl nummeret i hovedet! Jeg har nu brugt halvdelen af søndagen på at regne ud, hvordan jeg bedst syr skråbånd på et tæppe?! Krisehjælp anyone?

skråbånd http://farmorfabrikken.dk

Læs også om:

8 Responses to En søndag på skrå

 1. Line 14. marts 2011 at 08:51 #

  Okay, hvis du er helt blank, husker jeg faktisk en ting eller to fra 4. klasse omkring de der skråbånd – mind mig om det i aften :-)

  • Farmorfabrikken 14. marts 2011 at 08:56 #

   Sejt! Jeg har dog taget tæppet med på arbejde, da der sidder flere damer med tusind års erfaring inden for hjemmegjorte sysler. Regner med at de både har den brede skulder til at græde på og den store know-how

 2. Anne 14. marts 2011 at 18:20 #

  Hihi, åhhh stakkels dig. Håber du fandt ud af det??
  Skal også selv forsøge mig i det så tips modtages gerne!!

  Kh

  • Farmorfabrikken 14. marts 2011 at 22:47 #

   Nu er jeg i hvert fald blevet klogere (efter et langt øråd med flere kloge krea-kvinder). Jeg kaster mig ud i projektet i weekenden og har planlagt at lave en billedserie med tilhørende tekst. For det savnede jeg godt nok selv, da jeg sad og svedte over symaskinen :-)

   Kh, M

   • Lise 25. februar 2013 at 22:26 #

    Har du lavet en vejledning med tekst til? Den kunne jeg godt bruge når jeg skal i gang med mit patchwork tæppe :-) mvh. Lise

    • Mette 26. februar 2013 at 16:48 #

     Hej Lise

     Jeps, jeg havde en på et tidspunkt, som blev væk i cyberspace, da jeg flyttede domæne. Møg-irriterende! Jeg har dog fået min usædvanligt dygtige veninde til at lave en ny – jeg skal blot have tid til at lægge den op. Den kræver nemlig lidt arbejdstid :-/ Jeg lægger den på hurtigst muligt!

 3. Janni 15. marts 2011 at 22:10 #

  http://www.pelunika.dk/index.php?page=25

  Måske kan dette link hjælpe?
  Min mor har lært mig det, på denne her måde, og med lidt koncentration bliver det meget fint :)

  Ihh Mette, jeg bliver så inspireret af dine krea-sider :)

 4. Farmorfabrikken 16. marts 2011 at 08:32 #

  Fantastisk, tak søde Janni! Det bliver rigtig godt at have en visuel guide at forholde sig til :-) Og dejligt at min krea-begejstring smitter. Kh, M

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates