Velfærd på skrivebordet

På min arbejdsplads er der opfundet noget så genialt, som et Velfærdsudvalg. Normalt bliver jeg sådan lidt træt bare ved at høre ordet ’velfærd’. Det minder mig mest af alt om de lange, tørre samfundsfagstimer med en gymnasielærer, der for længst havde passeret den pensionsmodne alder og kørte pensum på automatpiloten. Samtidig henleder det også mine tanker til korrekt arbejdsstilling og strækøvelser mod spændingshovedpine. Gab!

Men på mit arbejde er velfærd heldigvis så meget andet. Det kan fx være friskpresset juice fra Joe & the Juice, sprøde flødeboller fra Summerbird eller store muffins fra Lagekagehuset. Men det kan også være en fælles gåtur i en solskinsramt Kongens Have, et smukt digt på en lap i mit dueslag eller en kold fredagsøl i godt selskab.

I dag stod denne lille yndige sag og spredte forårsfornemmelser på mit skrivebord, da jeg mødte ind i morges. Og det var så usædvanlig tiltrængt, da det haglede, sneede og regnede løs udenfor i et København, der var alt andet end forårsagtigt!

Jeg er fan af velfærd!

Læs også om:

3 Responses to Velfærd på skrivebordet

  1. Anne 17. marts 2011 at 20:12 #

    Go velfærd!!!

  2. Pia 17. marts 2011 at 21:12 #

    Fantastisk arbejdsplads :-D

  3. Farmorfabrikken 17. marts 2011 at 21:59 #

    Nemmerlig :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates