Guide til gourmet mad i dit eget køkken

Jeg har aldrig været god til at lave mad. Jeg synes faktisk, det er usædvanligt kedeligt at stå i et køkken. Og jeg har heller ingen ambitioner om at lære at blive en fantastisk kok. Problemet er, at jeg derimod ELSKER at spise lækker mad.

Så da jeg mødte min kæreste var det som at vinde i gourmetens Lotto. Han er nemlig lidt af en haj i et køkken og kan bruge timer – ja, faktisk dage – på at forberede en middag, der smager så englene kommer ned fra himlen og synger a cappella.

Jeg regnede derfor hurtigt ud, at hvis jeg nu gav ham den ultimative kogebog, så ville hans kokke-egenskaber stige til Michelin-niveau. Og ganske rigtigt. Hver weekend gæster jeg alverdens bedste restauranter – hjemme hos mig selv.

Så – jeg vil på det varmeste anbefale, at du køber kogebogen Simremad & Ting der tager tid som det første mandag morgen. Det giver din kæreste 5-6 dage at forberede en fantastisk weekendmiddag!

Læs også om:

4 Responses to Guide til gourmet mad i dit eget køkken

 1. Anne 21. marts 2011 at 21:33 #

  Hæhæ, jeg haaaaader også at lave mad. kan godt lide at bage og sådan, men mad. Gab det er kedeligt. Så er glad for at kæresten gerne tager tjansen, selvom jeg ikke altid er helt tilfreds med indsatsen (pinligt ja, I know, burde ikke være så besværlig). Men måske var den bog der en ide :)

  Kh

  • Farmorfabrikken 21. marts 2011 at 22:11 #

   BESTEMT! Jeg tror, at de dér opskrifter virker særligt ‘mandige’. Nu læser min kæreste i hvert fald opskrifter, som var det et bilmagasin. Han køber ind i Føtex med samme energi, som var han en tur i Silvan. Og laver mad med samme kærlighed, som var han ved at ‘nurse’ om sit filmgear… Ha ha ha :-)
   Kh, M

 2. Finn L 25. november 2011 at 15:04 #

  Tak for hintet med bogen! Jeg anede faktisk ikke der fandtes en om simremad, men jeg har en forkærlighed for mad der virkelig er blevet forberedt og lavet med tid og kærlighed, så den skal bestemt tjekkes nærmere ud og introduceres i mit køkken :)

  • Mette / Farmorfabrikken 25. november 2011 at 15:09 #

   Skønt, rigtig god fornøjelse. Du kan i hvert fald rolig begynde at glæde dig. Hjemme hos os er den en sikker vinder, når vi skal kræse ekstra meget om maden!

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates