Ny adresse i blog-land

Farmorfabrikken er flyttet til nye lokaler og befinder sig nu på adressen www.farmorfabrikken.dk. Her er mere lys, højere til loftet og langt sjovere at være. Jeg har nemlig fået mit eget domæne og dermed et væld af nye indretningsmuligheder. Så her bliver nok lidt stille indtil jeg har fået pakket ud og er kommet på plads.

Selvom min blog-agenda jo er at dele ud af egen erfaring – således at andre ikke behøves at gå gennem samme kvaler som mig – så bliver det ikke tilfældet denne gang. Jeg er nemlig lidt af en dør, hvad angår web-halløj og sjove koder. Jeg fatter I-N-T-E-T! Men jeg har en über schön veninde, der tilgengæld er lidt af et geni på det plan. Det var derfor også hende, der pakkede flyttekasserne og bar dem herover.

Hun er sej! Og nej, jeg røber ikke, hvem det er – for jeg vil ha’ hende for mig selv!

Læs også om:

No comments yet.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates