Gaven til en nybagt mor

Min aller skønneste Århus-veninde blev i sidste uge mor for første gang. Det er stort! Derfor har jeg haft rigtig travlt med at forberede en lille ’start-pakke’ med en masse farmor-fabrikerede gaver:

bamse, barnevognskæde, kæde, hue

Én af gaverne har jeg dog haft klar længe – og blot ventet på at storken kom, så jeg kunne lægge billedet ud her på bloggen: En barnevognskæde med små spøgelser. Der er nemlig flere, der har spurgt mig, hvad billedet på bloggens ‘intro-bjælke’ mon var? Det er hermed afsløret:

Barnevognskæde

Og her er tæppet med det forbandede skråbånd, der voldte mig en del besvær. Jeg har forsøgt at lave en fotodokumentar med “en skråbånd-jomfrus første erfaring med den slags fornøjelser”. Den lægger jeg ud her på bloggen i løbet af weekenden – så kan man enten more sig kosteligt over min uvidenhed eller udleve sine egne frustrationer ved at genopleve den blodige seance én gang til. Men her er det færdige resultat:

Syet Babytæppe

Sidst, men ikke mindst: Farmorfabrikkens nye ‘name-tag’ :-)

Syet Babytæppe

Læs også om:

10 Responses to Gaven til en nybagt mor

 1. Anne Hjermitslev Jensen 31. marts 2011 at 21:17 #

  Wauw Mette ! Tror du nogensinde jeg kan blive så dygtig? Jeg har nu fået VILDT høje forventninger til krea-dag med dig :-) KHA

  • Farmorfabrikken 31. marts 2011 at 21:19 #

   Du bliver rocker-sej! :-) Og det bliver møg hyggeligt til krea-dag! Kh, M

 2. Milla 1. april 2011 at 06:08 #

  Du’ eddermame SEJ!

  • Farmorfabrikken 1. april 2011 at 06:47 #

   Tak tak :)

 3. Anne 1. april 2011 at 20:29 #

  Wau Mette!!! Supergod gave. Virkelig imponeret af hvad du kan. Haha, ja en anden kan se frem til kreadag med dig, ville jo nærmest ønske det var mig ;)
  Kan ikke huske om jeg har spurgt, men hvad har du af lag i tæppet, og quiltet det?? Vil selv gerne vove mig ud i den slags tæpper nemlig.

  Sikker på veninden bliver glad for det. Lægger også lige billede af min “fremgang” med skråbånd på snarest

  God weekend!!
  Kh Anne

  • Farmorfabrikken 2. april 2011 at 08:56 #

   Tak , tak :-) Jeg fandt ud af, at fleece faktisk er en glimrende løsning. Og da tæppet var til en sommer-baby, så tænkte jeg, at det skulle være lidt tyndere end det klassiske, næsten dyne-tykke tæppe. Så jeg er sluppet ‘billigt’: Jeg har blot syet kvadratterne sammen og bagefter syet et stykke fleece på bagsiden. Fleecen klæber nemlig fast til stoffet, så bagsiden og forsiden hænger sammen af sig selv. Også ej at glemme The Grand Final: Skråbånd! ;-)

   Glæder mig til at se dine skråbånds-billeder :-)

   Også god weekend til dig. Kh, M

 4. Fie 13. april 2011 at 13:26 #

  …Og den faldt i den grad i god jord ovre i Jylland! Det er nok den skønneste pakke, man kan tænke sig:) Du er simpelthen en SKAT Mette!!! Glæder mig til at kunne sende dig et billede af Merle i dit hjemmestrik, når hun bliver stor nok til det…Stort kys fra mig i Århus, som SAVNER, SAVNER, SAVNER dig

  • Farmorfabrikken 13. april 2011 at 13:58 #

   Ih, det glæder jeg mig til at se! Og ja, jeg kan sagtens forestille mig, at vesten er lidt stor, hi hi. Meeeen jeg har stadig svært ved at forstå, at babyer er SÅ små, når de bliver født. Så jeg kommer altid til at lave tingene liiiidt for store ;-) Håber snart vi ses, så jeg kan give dig verdens største knus! Savner fame også dig, søde Fie. Kys!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Barnevognskæde med små spøgelser | - 18. december 2011

  […] har fået overvældende mange forespøgelser på, hvordan jeg har lavet barnevognskæden med de små spøgelser – som iøvrigt ‘hænger’ på bjælken øverst på bloggen. Der er også denne […]

 2. Barnevognskæde med små ugler | - 20. december 2011

  […] med små ugler Posted on 16. april 2011 by Mette Jeg har fået et utal af bestillinger på denne barnevognskæde. Og nu har en ny version set dagens […]

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates