Dine garnrester vil elske dem her!

Der er så fantastisk meget, man kan bruge garn til. Lidt i stil med indlægget om Pomponer, så kan man lave nogle fine, fine ting uden at skulle bruge hverken hæklenål eller strikkepinde. Jeg er selv helt vild med disse ‘garnballoner’, der gør det oplagt at gå på rov i dit lager af garnrester.

Du kan se mange flere eksempler på garnballoner og finde step-by-step vejledninger lige her: Emma’s worldGlue Yarn Ball Tutorial | Make and TakesEaster Craft: Yarn Eggs (Easter Decorations)DIY Decor Idea: String Spheres | Elizabeth Anne Designs: The Wedding BlogArtful Aussie » yarn spheres DIYDIY Tutorial: Creative Yarn ChandelierYarnballoons og Spiderweb Balloon for Halloween

Læs også om:

No comments yet.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates