Barnevognskæde med små ugler

Jeg har fået et utal af bestillinger på denne barnevognskæde. Og nu har en ny version set dagens lys.

Barnevognskæde ugler

Læs også om:

4 Responses to Barnevognskæde med små ugler

 1. Anne 16. april 2011 at 11:06 #

  Den er også ret fed. Bestillingerne er så fortjente. Forresten så tænkte jeg på, efter du har skiftet hjemmeside. Er det muligt at tilføje at man kan abonnere på svar på kommentarer man lægger? Så ærgerligt at gå glip af dit svar :)

  Kh Anne (der klipper på livet løs udover at blogge)

  • Farmorfabrikken 17. april 2011 at 05:59 #

   Tak fordi du du siger det – det er et rigtig godt spørgsmål :-) Er stadig ved at finde ud af, hvordan det hele fungerer på det nye domæne… Mon ikke min web-veninde ved, hvordan jeg får det problem løst. Der arbejdes bestemt på sagen!

   Glæder mig til at se alle de fine ting, som du får lavet. Er så ked af, at jeg ikke ‘liiiige’ kommer forbi Fyn til Forårsmarkedet. Æv.

   God søndag! Kh, M

 2. Jane 14. oktober 2011 at 07:39 #

  Hvor kan man købe sådan en lækker barnevognskæde henne ?

  • Mette / Farmorfabrikken 15. oktober 2011 at 07:56 #

   Hej Jane. Det er nogle jeg sælger her på bloggen. Lige pt. er jeg ved at lave nogle barnevognskæder med spøgelserne. Og bagefter laver jeg nogle med ugler. Jeg gør opmærksom på det på bloggen, når jeg har dem klar :) God weekend. Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates