Pimp my syskrin

For et par år siden fik jeg dette fine syskrin af min søde svigermor, som er lidt af en haj til at finde genbrugs-guld på loppemarkeder. Jeg har længe ønsket at give skrinet en farverig makeover, men har simpelthen ikke kunne finde ud af, hvordan jeg skulle gå til det?! Projektet har derfor stået helt stille… Men så læste jeg Barbaras skønne blog Kærlig hilsen B og blev straks inspireret efter at have set hendes super flotte makeover af et syskrin – se det her. Imponerende!

20110417-094432.jpg

Læs også om:

2 Responses to Pimp my syskrin

  1. Tine 28. november 2012 at 16:58 #

    Jeg har fået det samme syskrin til min 30 års, hvor er det sjovt :)

    • Mette 28. november 2012 at 21:49 #

      Ovr, fantastisk! Jeg er super glad for mit, det har den perfekte størrelse, synes jeg

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates