Bøger og sytøj – to ting på én gang!?

Når man som jeg er svært begejstret for både at læse og at nørkle, så er det nogen gange lidt træls, at de to ting ikke kan kombineres. MEN – det kan de faktisk! For der findes nemlig flere og flere lydbøger, der bestemt er værd at kaste sig over. Og findes der noget mere hyggeligt end at få læst historier højt, mens du sidder og nørkler?

Lige pt. lytter jeg selv Helle Helles nye (og helt fantastisk skønne) roman “Dette burde skrives i nutid”, mens jeg syer små spøgelser til de mange bestillinger, som jeg har fået på barnevognskæderne.

Læs også om:

4 Responses to Bøger og sytøj – to ting på én gang!?

 1. Anette 19. april 2011 at 15:36 #

  Fantastisk løsning. Jeg har også genopdaget lydbøgerne! Og Helle Helles nye roman er som hendes øvrige en læsværdig oplevelse. Jeg er helt ked af, at jeg ikke stadig har den til gode, men måske min “genlæsning” skulle være at lytte til den. Jeg kan godt forstå, at du har fået mange bestillinger, havde jeg en barnvogn, havde jeg også sendt en bestilling.
  God påske!
  Anette
  http://anetteoster.wordpress.com/2011/04/19/helle-helles-nye-roman-skuffer-ikke/

  • Farmorfabrikken 19. april 2011 at 19:25 #

   Åh, den er fantastisk at lytte. Helle Helle læser ubeskriveligt godt op. Det bliver ikke meget bedre :) Jeg så iøvrigt at Helle Thorning-Schmidt også anbefalede den som påskelæsning i Aftenshowet!

   Også god påske til dig, søde Anette. Kh, M

 2. Grit 20. april 2011 at 09:47 #

  Frøken… kommer der en guide til, hvordan du laver de små spøgelser? Og HVOR har du fundet alle de lækre perler henne????

  • Farmorfabrikken 22. april 2011 at 07:50 #

   Gritchen, det kan du tro jeg vil :) Jeg laver en fotodokumentar næste gang, jeg skal lave en ny.

   Men det er nu super nemt, så jeg tror, at du hurtigt vil kunne sætte én sammen selv. Alle materialerne er fra Panduro – også træperlerne.

   Kh, M

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates