HTML-hvaffor-noget?

At flytte Farmorfabrikken fra lejelokalerne i gode, gamle WordPress til eget hus på denne spritnye domæneadresse har uden tvivl været en stor udfordring for én som mig. (Også på IT-området passer ’farmor-mærkatet’ ganske glimrende). Uden hjælp fra kloge hoveder var jeg helt sikkert flyttet tilbage igen. Dagen efter. For herude i domæne-land, hvor alle sikkerhedsbånd er kappet, er det vigtigt at kunne stå på egne ben og tale samme sprog som resten af web-befolkningen.

I går oplevede jeg dog et større gennembrud i kommunikationen. Jeg har lært – hold nu fast – at HTML-kode! Eller rettere: Jeg har lært den del af det, hvor man koder billeder og koder links ind i billederne. Armen altså, der er ikke et øje tørt!

Resultatet er at finde i højre menu-bjælke. Tryk på billedet – og du flyver lige præcis derhen, hvor billedet er hentet fra. Smart. Rigtig smart. Så nu går den store indflytning på domæne-adressen i gang. For lige pludselig blev der rigtig højt til loftet i Farmors nye hus.

 

Læs også om:

3 Responses to HTML-hvaffor-noget?

 1. Peder Burgaard 14. maj 2011 at 08:23 #

  Hej Farmor,

  Mange tak for sidst. Jeg er stadig dybt imponeret over dette site og at lysten til at sprede budskabet om at hækle, nu har lært dig HTML-kode. Hi5 til dig…!

  Mvh. Pete

  • Farmorfabrikken 14. maj 2011 at 08:28 #

   Selv tak, sweet Pete :) Og tak for de søde ord. Du har jo virkelig fået mig til at gå i tankeboks med videreudviklingen! Tak for fed sparring. Glæder mig til at ses igen. Helt klart til en tegnefilm næste gang!

   Kh, M

 2. Farfar 3. juli 2012 at 11:15 #

  Hej, Kan nogen bruge domænet Strikkeklub.dk ?
  – Så skriv venligst (snarest) til farfar@strikkeklub.dk

  Først til mølle…

  ps. Du kan ikke skrive fra hotmail, msn, yahoo og lignende (spam)afsenderadresser.
  vh. farfar

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates