Royal pakkepost

I dag modtog jeg en spændende pakke, der var sendt med intet mindre end den royale engelske post! Det er jo efterhånden sjældent, at man modtager post, som ikke er flade rudekonvolutter, der kun vil ens bankkonto det ondt. Så glæden var derfor stor – og blev kun endnu større, da jeg også opdagede, at pakken ovenikøbet var fra min skønne og meget savnede veninde, der til daglig bor i London, hvor hun arbejder som designer for PREEN by Thornton Bregazzi.

At jeg nåede at tage et billede af pakken, inden jeg flåede den op, er faktisk lidt et under. For jeg var ikke i tvivl om, at den var fyldt med lækre ting og sager. Og ganske rigtigt. Pakken indeholdte det sødeste påskebrev, påskechokolade, masser af fede stoffer og det nye, inspirerende katalog fra PREEN (uh!) Så nu kan jeg slet ikke vente med at komme af sted til sykursus. Har nemlig set en kjole i PREEN’s katalog, som jeg bare MÅ eje. Og nu har jeg jo stofferne til at kunne lave den selv. Sådan næsten da… man må jo godt drømme, ik?

Læs også om:

5 Responses to Royal pakkepost

 1. Anette 28. april 2011 at 13:41 #

  Wauw en fantastisk veninde og en fantastisk gave :-) Er dybt misundelig, men du har om nogen fortjent den.

  • Farmorfabrikken 28. april 2011 at 14:18 #

   Nu glæder jeg mig – om muligt?? – endnu mere til sykursus :) Kh, M

 2. Anne 28. april 2011 at 20:46 #

  Ihh hvor ser det bare fantastisk ud. Og blev lige totalt nysgerrig på den kjole der. Sådan til hverdag eller fest? Skal til bryllup til sommer så lurer på at sy en kjole til mig selv, men har ikke lige lavet noget sådan tidligere. Så vil da lige følge med i dit projekt :)

  Kh Anne

  • Farmorfabrikken 29. april 2011 at 06:22 #

   Jeg tænker, at jeg starter med at springe ud i en sommerkjole/top-agtig ting. Hvis den hitter – og jeg ikke kaster min symaskine grædende ud af vinduet inden – så fortsætter jeg med kjoleprojektet i august. Begynder nemlig på et syhold til den tid :)

   Lyder spændende med din festkjole-planer :-) Glæder mig til at se, hvad du finder på!

   Kh M

Trackbacks/Pingbacks

 1. En langbenet, lyserød og moderigtig kanin | Farmorfabrikken - 4. juni 2011

  […] langbenet kanin er lavet af de lækre stofrester, som jeg fik af min veninde, der er designer for engelske PREEN. Kaninen må derfor være Jyllands […]

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates