To bryllupper og en tur med DSB

Indrømmet! Jeg elsker bryllupper. Alle er folk er så glade, så smukke og i årets bedste festhumør. Derfor har min weekend været helt igennem fantastisk. Jeg har nemlig overværet hele to brudepar sige ja til hinanden og til kærligheden.

Jeg tror ikke, at det er gået forbi nogens næse, at Prins William fik sin Kate i fredags. Og selvom jeg hverken er blødende royalist eller fan af sladderbladene, så er jeg ikke bange for at indrømme, at jeg (sammen med flere kolleger) sad klistret til tv-skærmen kl. 12, da det kommende engelske regentpar blev viet.

Lørdagen stod også i kærlighedens tegn. Denne gang i Kolding, hvor det smukke brudepar blev viet ved Kolding Fjord under en port af balloner, der senere blev sendt til vejrs med alle gæsternes bedste ønsker. Det var det smukkeste, mest intense og personlige bryllup jeg nogensinde har oplevet. Og jeg indrømmer gerne, at jeg var opløst af tårer sidst på aftnen. Jeg er nemlig en rigtig tudeprinsesse, når det kommer til bryllupper.

Læs også om:

One Response to To bryllupper og en tur med DSB

  1. Rikke 4. maj 2011 at 07:09 #

    Du fortjener dit eget :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates