Et sæt til sutten, savlet og de små fingre

I min mors støvede gemmer har jeg fundet en oldgammel opskrift på en hæklet hagesmæk, som sidst har været i brug dengang min søster og jeg mosede babymad rundt omkring alle andre steder end lige ind i munden og ned i vores små tykke babymaver. For fede, det var vi :) Det vil ingen vidner modsige…

I weekenden fik jeg så langt om længe ikke blot hul på opskriften, men også på bogen HÆKLEDE DYR, som jeg har kredset lidt om i et stykke tid. Det resulterede i et lille baby-kit med en hagesmæk, sutteholder og rangle.

Jeg var ikke lutter begejstret for hverken hagesmæk-opskriften eller bogen, så derfor er der ingen DIY denne gang. Først nævnte var et typisk eksempel på en opskrift, der er skrevet som om, at den kun må læses og bruges af en hemmelig klub med et internt, selvopfundet kodesprog. Sidst nævnte begynder alle opskrifter med en såkaldt ‘magisk ring’, der vitterligt kræver magi for at udføre. Det er synd – for det er ellers en fin bog med masser af fine opskrifter.

Læs også om:

9 Responses to Et sæt til sutten, savlet og de små fingre

 1. Anne 3. maj 2011 at 19:41 #

  Hmm.. den magiske ring der fik jeg nu til at virke. Og er faktisk blevet begejstret for den fordi den lukker helt tæt modsat en ring af luftmasker (men min teknik der). Har du prøvet at tjekke efter en video på youtube måske??

  Lyder i øvrigt meget spændende med det bryllup du var til. Tænker på hvad der mon var med til at gøre det så særligt? Kære mennesker?

  Kh Anne (der pt også hækler og monterer!)

  • Farmorfabrikken 4. maj 2011 at 13:54 #

   Uh, min tålmodighed hang i en tynd tråd, da jeg for ti-tusinde gang forsøgte at lave den magiske ring. Heldigvis synes jeg, at resultatet blev ganske glimrende med en god gammeldaws kæde. Vil dog alligevel google efter en video – det var en god idé!

   Brylluppet… Hmm, jeg ved slet ikke, hvor skal jeg starte. For det har uden tvivl været en god blanding af alt – og så naturligvis også fordi min kæreste var iklædt sit nye jakkesæt og så sindssygt godt ud ;-) Brudeparret, som er henholdvis skuespiller og kunstner, havde virkelig formået at gøre festen til deres egen med en sprudlende kreativitet. Væk var formaliteter og tunge normer. Fx var den smukke brud i sort og ankom med fiskerkutter, vielsen foregik under åben himmel og en port af balloner med udsigt ud over Kolding Fjord, blå himmel og høj solskin, musikken blev spillet af en pigerne fra Hvid Magi på et børneklaver, maden var hjemmelavet, den overdådige 5 etagers bryllupskage var bagt af familien, stemningen var magisk, talerne var på så højt et niveau, at man burde have betalt entré for at komme til festen og gæsterne var den smukkeste samling af deres aller kæreste, som alle var enige om, at det her skulle blive livets bedste dag for brudeparret. Alle var rørte, smukke, glade og sprudlende af kærlighed.

 2. Michelle Hviid 3. maj 2011 at 20:01 #

  Nøjr det er fint. Kan man bestille og hvad koooostern? <3

  • Farmorfabrikken 4. maj 2011 at 06:29 #

   Du kigger bare ned :-)

 3. Anette 3. maj 2011 at 20:34 #

  Resultatet giver nu ikke udtryk for, at opskrifterne har været bøvlet. Du er total cool. Et super fedt sæt. Jeg vil også i gang med at være så produktiv. Fatter ikke, hvor du får alle de timer fra.

  • Farmorfabrikken 4. maj 2011 at 06:31 #

   Tak tak :) Og jeg har en indrømmelse. Jeg er blevet kreaholiker – men jeg vil ikke på afvænning, he he…

 4. Rikke 4. maj 2011 at 07:08 #

  Bestilling, bestilling , bestilling…!

  • Farmorfabrikken 4. maj 2011 at 13:38 #

   Riks’, du og babypigen er naturligvis selvskrevet! :)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Barnevognskæde med små hæklede dyr | - 18. december 2011

  […] har selv brugt bogen til lave forskellige små rangler med dyr – se Kim Kanin her og Helle Hest her. Som tidligere fortalt er jeg ret begejstret for bogen, da projekterne er lette […]

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates