Farmorfabrikken testet af hverdagen

Jeg har en hel hær af fødedygtige veninder, hvorfor der efterhånden også er en del farmorfabrikerede ting derude i Barsels-land. Jeg indrømmer blankt, at jeg er, hvad man kan kalde en kreaholiker. Jeg er dybt afhængig af at nørkle (punktum). Alligevel bliver glæden kun endnu større, når man får billeder som disse tilsendt og ser tingene i brug.

Her fremviser Emil sæsonens bedstemortæppe og Emilie barnevognskæden.

Læs også om:

4 Responses to Farmorfabrikken testet af hverdagen

 1. Anne 9. maj 2011 at 08:15 #

  Ihh hvor fantastisk. Ikke noget bedre end at se sine ting i brug og holdt af :)
  Lækre sager forresten!!!

  Kh Anne (lidt kvæstet efter weekenden i Odense!!)

  • Farmorfabrikken 9. maj 2011 at 08:33 #

   Ja, det er nemlig super dejligt! Jeg tænker, at hele Fyn nu går rundt og gør øen lidt mere farverig med alle dine skønne designs :) Glæder mig til at høre, hvordan det gik?

   Kh, M

 2. Sisse Kirstine Jepsen 27. januar 2014 at 11:10 #

  Hej! Er der en Diy på det fine tæppe? Og må man spørge hvad det er hæklet i? :)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates