These boots are made for walkin’

Den hæklede sutteholder har for en tid været Farmorfabrikkens klassiker i gaverne til mine barslende veninder. Men på det seneste har jeg vist lavet flere af de små hæklede babysutsko . De er simpelthen så fine og super nemme at lave på blot en aften. Nu har jeg så opdaget de her alt for skønne baby-cowboy-boots! Hold nu magle, dem bliver jeg jo næsten nødt til at prøve at lave. Og hvis det lykkes mig at regne ud, hvordan de er lavet, så lægger jeg naturligvis opskriften herud.

Indtil da kan I nyde Nancy Sinatra’s dansende støvletter… (jeg tror sq, at dansepigerne har strikkede farmor-trøjer på for enden af de der kilometer lange ben?)

Læs også om:

6 Responses to These boots are made for walkin’

 1. Anne 14. maj 2011 at 15:22 #

  Hihihi, hvor er de super fede…
  Har du forresten set at vi er ved at planlægge et lille blogtræf? Kunne da være hyggeligt at hilse på dig :) Kun hvis du har lyst til det selvfølgelig!

  Kh Anne

  • Farmorfabrikken 15. maj 2011 at 07:30 #

   Ja, jeg så godt opslaget på din blog – det er jo en super idé! Jeg skal dog til en stor fødselsdagsfest dagen før. Men nu har jeg i hvert fald sat et STORT kryds i kalenderen. Vil mægtig gerne hilse på jer alle. Og tak fordi du gjorde mig opmærksom på det :) Go’ søndag. Kh, M

 2. Pia 14. maj 2011 at 19:18 #

  Hold nu op hvor er de fine. Har du brug for en model, så siger du bare til ;-)
  Kram P

  • Farmorfabrikken 15. maj 2011 at 07:31 #

   Deal! Lille Emilie har jo allerede gjort et flot stykke arbejde som model her på bloggen :-) Kh, M

 3. connie olsen 12. maj 2012 at 11:26 #

  De støvler er simpelt hen fo søde:-).
  Jeg glæder mig til en opskrift.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates