Sig hej til Jens & Trine

Søde Sarah Brink med den skønne blog af samme navn efterlyste nogle gode opskrifter på hæklede dyr. Jeg har efterhånden prøvet en del, men er stadig særligt begejstret for én. Nemlig Panduros hæfte med de tre dukker Maija, Molly og Mimmi, som kan erhverves for den nette sum af 19 kr. Hjemme hos mig hedder de to af dem dog Jens & Trine – fordi de var en gave til Jens & Trine. Det giver da god mening.

Læs også om:

8 Responses to Sig hej til Jens & Trine

 1. Pia 16. maj 2011 at 19:26 #

  Ihhhh, hvor er de fine :-D

  • Farmorfabrikken 16. maj 2011 at 19:34 #

   Tak tak :)

 2. Anette 16. maj 2011 at 20:35 #

  Ufatteligt så meget du får produceret. Jeg købte omtalte hæfte for over et år siden og har endnu ikke fået lavet en eneste, men måske det skulle være næste projekt, dine er i hvert faldt blevet super gode…

  • Farmorfabrikken 17. maj 2011 at 06:55 #

   Ha ha… vi gør sq da også alting samtidigt! Jeg købte også hæftet for over et år siden (og sikkert på samme dag som dig, det har vi jo set før). Og nej, jeg er desværre ikke så produktiv disse dage. Billedet er nemlig fra i sommer…

 3. Lise 19. maj 2011 at 22:32 #

  Hej Mette. Ih hvor er de bare søde! Og så hyggelig en blog du har :) god weekend.kh lise

  • Farmorfabrikken 20. maj 2011 at 11:59 #

   Hej Lise. Hyggeligt at høre fra dig – og tak :) Rigtig god weekend tilbage. Kh, M

 4. Signe 18. november 2011 at 18:27 #

  Sååå fine! Jeg skal lære at hækle på mandag, hvor min strikkeklub bliver til en hækleklub for en dag. Så tror jeg da også lige jeg skal i Panduro og hente mig sådan et hæfte!! Tak for tippet ;-)

  • Mette / Farmorfabrikken 19. november 2011 at 10:13 #

   Åh, hvor hyggeligt med hækleindslag i strikkeklubben :) Glæder mig til at se, hvad du får kreeret med hæklenålen!

   Go’ weekend. Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates