Den nye niece

Min kæreste har tæt-på-og-næsten et helt fodboldhold af nevøer. Men nu ser det ud til, at han om ganske kort tid kan tilføje en yndig niece til samlingen. Jeg har derfor haft en fest med at lave et lille babykit i pigefarver – det vil sige i lilla farver. Personligt er jeg helt pjattet med farven – så må vi blot håbe, at de kommende forældre er (eller bliver) det samme. For i pakken ligger en strikket babyvest, hæklet babysutsko, to hagesmækker og en sutteholder. I lilla.

Tryk – og find opskriften på babyvesten, hagesmækken og sutteholderen. Sutskoene er fra Sys Fredens bog “Babyhæklet”.

Læs også om:

3 Responses to Den nye niece

 1. Jane Anthoni 1. april 2012 at 15:06 #

  Hej
  Jeg kan ikke finde opskriften på de søde sutsko, er det mig der kikker det forkerte sted, når jeg kikker under den nye niece???
  Hilsen
  Jane

  • Mette 1. april 2012 at 18:02 #

   Hej Jane

   Nej, det er ikke dig, der kigger forkert. Jeg er fornyligt blevet informeret om, at den opskrift jeg har fået af min svigermor faktisk er fra Sys Fredens bog “Babyhæklet”, hvorfor jeg nu har slettet den og henviser i stedet til bogen. Jeg ville selv blive ked, hvis jeg opdagede, at andre bragte mine opskrifter. Jeg har også stor respekt for copyright og har derfor valgt at fjerne opskriften her. Men jeg kan på det varmeste anbefale bogen :-)

   Jeg er ked af besværet.

   Kh, Mette

   • Jane Anthoni 1. april 2012 at 21:22 #

    Tusind tak, jeg vil prøve at få fat i bogen
    Hilsen Jane

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates