Når DSB rocker!

Idag koster det kun 99 kr,- at rejse over Storebælt med DSB. Jeg så derfor mit snit til at tage på et længe ønsket visit hos min skønneste Århus-veninde, som blev mor i foråret. Nu sidder jeg i toget og nyder den smukke tur gennem sommer-landskabet og glæder mig helt vildt til at se mor og datter for første gang efter familieforøgelsen. Og turen er bestemt kun blevet bedre af, at DSB er begyndt at sælge det engelske magasin Cross Stitcher, der rummer et væld af lækre opskrifter og gode ideer. Hurra for DSB idag – turen går jo op i en højere enhed!

20110603-080259.jpg

Læs også om:

2 Responses to Når DSB rocker!

  1. Gitte 3. juni 2011 at 12:30 #

    God tur og god læse-/broderlyst;-)

    • Farmorfabrikken 3. juni 2011 at 17:22 #

      Tak tak :-) Er lige kommet retur – og med endnu større hang til broderier. Magasinet kan bestemt anbefales, hvis man har brug for inspiration til den slags nørklerier. Ha’ en skøn, solrig og laaang weekend. Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates