En langbenet, lyserød og moderigtig kanin

Som fortalt tog jeg og denne lyserøde kanin tur/retur til Århus igår for at besøge min veninde og hendes smukke baby-Merle. Det var så dejligt at se dem begge, og som den tudeprinsesse jeg nu er, må jeg indrømme, at der løb et par tårer ned af mine kinder, da jeg så min veninde med en barnevogn. Nu er hun MOR. Det er så stort og det rørte mig helt vildt. Jeg ved, at hun bliver en fantastisk mor – også er det jo dejligt at have endnu endnu én i venindegruppen, som man kan suge gode råd ud af, når den tid kommer.

sy kanin

Den langbenet kanin er lavet af de lækre stofrester, som jeg fik af min veninde, der er designer for engelske PREEN. Kaninen må derfor være Jyllands lækreste og i årets mest hotte modefarver ;-)

Læs også om:

4 Responses to En langbenet, lyserød og moderigtig kanin

 1. Birthe jensen 5. januar 2013 at 09:01 #

  Hej Mette. Hvor er den skøn den kanin. Hvor har du mønster fra? Har et par små børnebørn der vil blive lykkelige for sådan en. Vh. Birthe.

  • Mette 5. januar 2013 at 16:42 #

   Hej Birthe.
   Jeg har fået mønstret af min svigermor, som havde rykket det ud af et Hendes Verden-blad for et par år siden – s jeg er bange for, at det ikke er sådan at finde. Æv! Det er jeg ked af :-(
   Kh, Mette

 2. Susanne Mathiassen 3. juni 2013 at 01:25 #

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at sy den røde kanin – den er bare super sød. Monstro du kunne/ville høre din svigermor ca hvornår opskriften er fra, så vil jeg prøve at efterspore den.
  Med venlig hilse
  Og på forhånd tak

  Susanne Mathiassen

  • Mette 3. juni 2013 at 08:21 #

   Hej Susanne, den var fra et Hendes Verden for et par år tilbage :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates