Popcakes er det nye sort

Jeg troede aldrig at denne dag skulle komme… Men det ser ud til, at cupcaken med al dens glimmer, topping og pynt er erklæret utrendy! Nu er det nye, helt store hit POPcaken, som i al sin enkelhed er en dekorativ kage – på en pind. Kagekuglen kan formes til hvad som helst, det er kun fantasien, der sætter grænser.

   

Her kan du finde en opskrift på en Popcake fra bogen. På denne hjemmeside kan du læse meget mere om Popcaken. Og her kan du købe den danske version af bogen Popcakes – 25 opskrifter på små, lækre kager på pind.

Læs også om:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Popcakes - med Farmorfabrikken og DR - Tulle Momsemor - 29. november 2012

    […] lige at have læst/set et indlæg omkring popcakes hos Farmorfabrikkenblev jeg nød til lige at gemme denne opskrift, der ser ud til at være til at finde ud […]

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates