Vil du gerne lave noget med ugler?

Over på den skønne blog “Livet som sådan” er der et væld af lækre ting til dem, som bl.a. elsker ugler. Hold nu fast, der er mange fine variationer af den lille fyr. Og så har den ultra kreative kvinde bag bloggen endda lagt en DIY ud på denne her:

Besøg bloggen og find opskriften på uglemærket her.

Læs også om:

4 Responses to Vil du gerne lave noget med ugler?

 1. Little miss T 21. juni 2011 at 14:49 #

  Hej Mette!
  Tak for sidst, det var sjovt at hilse på dig i fredags.
  Håber en dag at møde dig hos den runde fødselar, med hæklenåle og tusind garnnøgler. Så skal du lære mig at hækle ;-)
  Jeg er ikke ret vild med ugler, men må tilstå der er et par stykker der holder endnu. Blandt andet den hæklede – hvor er den fin. Men hvad skal man bruge den til???? Findes der mon en ræv?

  Kh Marie

  • Farmorfabrikken 22. juni 2011 at 06:28 #

   Selv tak, ja – det var super hyggeligt at se dig til festen. Og mon ikke vi en dag krydser garnnøgler hos Anette? ;-) Jeg vil altid gerne give en hjælpende hånd med hæklingen. Anette er dog også blevet ret sej, så jeg er sikker på, at hun kan hjælpe dig igang ret hurtigt.
   Ja, uglemærket fra Livet som sådan er helt vildt fin!! Inde på hendes blog kan du se, hvad hun bruger mærkerne til, bl.a. som pynt/mærke på en kjole. Jeg ved dog ikke, om hun har lavet lige præcis en ræv. Men jeg har set en skildpadde :-)

   Kh, Mette

 2. Eva U Bejlegaard 19. februar 2012 at 03:05 #

  Jeg har været inde på Anettes flotte side for at beundre hendes uglemærke, jeg “faldt” også over et tæppe hun havde lavet af firkanter…. Og det er de flotteste “mormor” firkanter jeg endnu har set, så jeg kunne rigtig godt tænke mig at få opskriften, jeg håber meget at det kan findes ud af.
  Hilsen Eva.

  • Mette 19. februar 2012 at 09:05 #

   Kære Eva

   Det kan jeg desværre ikke hjælpe med – du må spørge Anette :)

   Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates