Hækling vs. strikning

Da jeg for et par år siden slap min indre gamle dame ud og kastede mig over håndarbejdet, var det hæklenålen jeg først greb til. Senere var det strikkepindene og lige pt. er det broderinålen. Selvom strikkepindene kan byde på flere muligheder og det er tusind gange nemmere at opstøve opskrifter, så er jeg stadig mest begejstret for hæklenålen.

Derfor var det med stor glæde, at jeg opdagede Sidsel Sangilds lille hæfte Blødt til baby, som rummer 11 fine, fine HÆKLEopskrifter. Det er jo ikke mange opskrifter, men jeg har – modsat mange andre bøger – lyst til at lave dem alle! Først i køen ligger den lille hæklede kasket, hold nu op, den er sød!

20110621-112554.jpg

20110621-112606.jpg

Se også Sidsels blog På krogen her. Hun tilbyder bl.a. også hæklekurser, hvis man leder efter det?

Læs også om:

4 Responses to Hækling vs. strikning

  1. Sidsel 22. juni 2011 at 07:04 #

    Herligt! Husk at der er rettelser til kasketten på min blog :-)
    God fornøjelse
    Sidsel

    • Farmorfabrikken 22. juni 2011 at 07:09 #

      Tusind tak – og jeps, det har jeg allerede skrevet mig bag øret :-) Og tak for en fantastisk skøn bog. Dem bør du lave mange, mange flere af.
      Kh, Mette

  2. Malene Kirkegaard Nielsen 22. juni 2011 at 19:45 #

    De der hat er jo et must!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hæklet babyhue med muslinger | Farmorfabrikken - 29. juli 2011

    […] fik jeg endelig afprøvet én af de skønne hækleopskrifter fra Sidsel Sangilds Blødt til baby. Jeg havde lidt startproblemer, men da jeg læste illustrationen fremfor selve opskriften, så gav […]

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates