Sommertid

Tre ugers sommerferie står for døren og jeg glæder mig! Nu er det tid til at lave… absolut ingenting! Med andre ord er det tid til at drikke lang morgenkaffe, hænge ud i solstolen og gå i stå i en tankerække. Tid til at drikke kolde drinks kl. 11, blive opslugt af bøger og lytte til havets bølger. Og tid til at glemme at tre uger går alt, alt for hurtigt.

Hvad skal du bruge din sommer på? Personligt tænker jeg, at kvinden bag nedenstående kreation ikke har sin tid dyrebar nok. For hvem i al verden bruger sin tid på at hækle en toiletrulleholder, der ligner et stort krus fadøl? Det får jeg i hvert fald ikke tid til denne sommer ;-)

Skål – og rigtig god sommer til alle!

Læs også om:

6 Responses to Sommertid

 1. Fru Forstad 1. juli 2011 at 19:44 #

  Lige præcis den slags kunne jeg godt få tid til. Men jeg holder også bare restbarsel og har i øvrigt en far, der er svært fascineret af hæklede toiletrulleholdere.

  • Farmorfabrikken 2. juli 2011 at 14:40 #

   Fantastisk – så kunne denne jo være den perfekte Fars Dags-gave ;-) Jeg så også, at du har lavet de fineste sutteholder. Prøvede at sende dig en kommentar forleden, men jeg kunne ikke få lov af en eller anden mærkelig årsag. Og jeg synes, din ide med omvendte give-away er genial! Go’ weekend. Kh, M

 2. Julie 25. juli 2011 at 20:45 #

  …svært imponerede er vi her i husstanden!

  • Farmorfabrikken 26. juli 2011 at 14:18 #

   Aha – det er den perfekte vært-/værtinde gave til dig og Kenneth :-) He he… Kh, M

 3. Zuzana S. 24. september 2012 at 08:39 #

  Hej Mette,

  Hvor sødt :-) den skal man have med på oktoberfest :-)

  • Mette 25. september 2012 at 07:55 #

   Ha ha… ja, det er vist den perfekte anledning :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates