Tilbage på fabrikken

Så er jeg hjemvendt til Farmorfabrikken efter knap tre ugers ferie i det danske sommerland. Jeg kan næsten stadig dufte grillmaden, høre ungerne grine i vandet, fornemme suset i de gule kornmarker og mærke solen tælle feriens fregner. Kæresten og jeg har vitterligt lavet alt fra ingenting til alting. Det er i hvert fald lang tid siden, at jeg har været så afslappet, at jeg fik en dybere lyst til at luge ukrudt og kæresten gik i selvsving over at finde sorte sten… For hulan, hvor jeg elsker den danske sommer! Men så er jeg også klar til at gå igang med planlægningen af tre ugers eksotisk ferie i december/januar. Jeg syntes nemlig, at regnfaktoren har været liiiiige i overkanten denne sommer!

Sommerhus

Regnvejret ramte Farmorfabrikken, lørdag d. 2. juli, hvorefter vi var uden strøm og vand i 14 dage… Hurra for sommerhuset!

Læs også om:

No comments yet.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates