DIY: De perfekte handsker til et bryllup

Jeg ELSKER (!!) bryllupper. Og jeg gruer for den sommer, hvor alle vennerne allerede er blevet gift og derfor ikke længere arrangerer livets skønneste fester. Heldigvis skal jeg til tre bryllupper her i 2011. Det første var i april – og det var helt fantastisk (se her). Det næste er i august og det sidste i september. Det giver mig god tid til både at planlægge gave og outfit.

Min kære svigermor gemmer gerne alle mulige spændende opskrifter fra diverse blade, så da hun kom med et nummer af Hendes Verden, hvor opskriften på de her handsker var i, blev jeg straks inspireret til et outfit. De er jo perfekte til et bryllup – og i øvrigt som revet ud af tv-serien Mad Men.

Jeg ved dog ikke, om jeg tør kaste mig over strømpepindene igen. Sidste gang var næppe nogen succes… Fem små tynde pinde kan nemlig snildt få en ellers fattet kvinde til at græde!

Se opskriften på handskerne fra Hendes Verden her.

Læs også om:

No comments yet.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates