Hæklet babyhue med muslinger

Så fik jeg endelig afprøvet én af de skønne hækleopskrifter fra Sidsel Sangilds Blødt til baby. Jeg havde lidt startproblemer, men da jeg læste illustrationen fremfor selve opskriften, så gav det hele meget mere mening. Det er nogle gange langt nemmere at SE en opskrift i stedet for at LÆSE.

Denne babyhue er hæklet med et fint, fint muslingemønster, som giver et yndigt look og en lækker pasform. Man kunne selvfølgelig også ha’ hæklet kanten og flettet bindebåndet i en anden farve.

Læs også om:

14 Responses to Hæklet babyhue med muslinger

 1. Julie 29. juli 2011 at 14:04 #

  http://www.kaiku.dk/vare/3259-ferm-living-lille-strikket-vase-blaa
  Med denne “toiletrulleholder in disguise” fortsætter jeg med at smide om mig med links…:) Og dette som endnu et bevis på, at din hobby på INGEN måde er nørdet, men derimod super trendy…det må alle da efterhånden kunne se. . Jeg misunder dig virkelig dine evner!
  Vi ses i nordvest….vi barsler med et tema for festen.
  Igen kh og god weekend, Julie

  • Farmorfabrikken 29. juli 2011 at 14:14 #

   Smid løs med toiletrullerne… De er skide god inspiration! Tak for endnu et fantastisk link.

   Jeg brygger faktisk på noget lignende. Tænker jo på, at det snart må være Martins tur til at få en hæklet ting. Og hvad kunne være bedre end en hæklet øldåse-holder?? Det MÅ da være enhver mands våde drøm??

   Ses til temafest i Nordvest :-) Kh, Mette

 2. ohhhappy 29. juli 2011 at 20:00 #

  Hvor er den flot! Jeg kan desværre kun hækle granny-stripes indtil videre, så må nok hellere holde mig til strikkede huer…

  • Farmorfabrikken 29. juli 2011 at 21:07 #

   Tak :) Ja, hende Sidsel Sangild laver altså nogle fine hækleopskrifter. Granny-stripes er bestemt heller ikke skidt – jeg elsker den slags tæpper (selvom tålmodigheden er en udfordring hver gang).

   Skøøøn blog du i øvrigt har. Haps, du er straks tilføjet min blogroll :)

   Go weekend! Kh, Mette

 3. Lilla Verden 29. august 2011 at 22:43 #

  Hvor bliver man stolt, når man opdager at På krogen henviser til Farmorfabrikkens fine blå hue :-)

  • Farmorfabrikken 30. august 2011 at 06:48 #

   JAAAA – man gør så! :-)

 4. Anne 4. oktober 2011 at 08:38 #

  Godt at høre at det ikke kun er mig der ikke helt kan greje opskriften! Jeg kan stadig ikke helt komme rigtigt i gang, men jeg blir’ ved, for den er SÅ fin og også i den fine blå du har hæklet :-) Vh. Anne

  • Farmorfabrikken 4. oktober 2011 at 09:48 #

   Hej Anne

   Nej, den er sørme heller ikke helt nem. Jeg knækkede først koden, da jeg læste mønstret fremfor selve opskriften – måske den også kunne være en hjælp for dig? For JA, den er så skøn og pasformen super fin, så du må endelig ikke give op :-)

   Kh, Mette

 5. Anne 9. oktober 2011 at 16:31 #

  Jeg tror at jeg har grejet den nu… Der er i hvert fald kommet en sød kyse ud af anstrengelserne! Men jeg måtte tegne HELE opskriften om til mønster og nogen af overgangene til nye rækker blev lidt “hovsa”-agtige… Men hold op den er fin!

  • Mette / Farmorfabrikken 9. oktober 2011 at 20:18 #

   FEDT, og fedt at du ikke gav op :-) For ja, den er nemlig super fin i både design og pasform, ik?

   I min bog er der et mønster med i opskriften – var der ikke det i din? Jeg er dog vildt imponeret over, hvis du har tegnet hele huen op som mønster!

   Kh, Mette

 6. Anne 9. oktober 2011 at 21:01 #

  Jo, jo, der var skam mønster til de første 4 rækker, men da jeg stadig ikke forstod opskriften, måtte jeg SE det på et mønster og tegnede så de resterende rækker op, trods det store arbejde det var… Jeg overvejer at hækle en mere med det samme, bare for at få det “rigtigt ind” ;-)

  • Mette / Farmorfabrikken 10. oktober 2011 at 06:58 #

   Hvor er du go’! Det er helt sikkert en god investering :-)

  • Maj 10. november 2011 at 19:31 #

   Åh altså – det er slet ikke sikkert du/i får læst denne tråd mere!
   Men jeg har også kastet mig ud i den yndige kyse!
   Men strandede for en måned siden – kan simpelthen ikke få hæklet “ørelapperne” på! Forstår slet ikke formuleringen! Det gik ellers super fint og hurtigt lige der til…suk!!!

   • Mette / Farmorfabrikken 13. november 2011 at 19:34 #

    Hej Frk. Maj

    Jooo… jeg læser bestemt også de gamle tråde. Jeg har dog bare været offline denne weekend, så jeg har først set din besked nu.

    Jeg strandede præcis samme sted, som dig! Forklaringen på, hvordan man laver ørelapperne er lidt skæv og svær at forstå. Men jeg fik laaaangt om længe knækket koden. Så vidt jeg husker (det er lidt tid siden, jeg lavede den), så skal man bare fortsætte med at hækle muslingerne frem og tilbage. Der mangler at stå, at man blot skal vende. Hmmm… men som sagt så kan jeg ikke rigtig huske det mere :-( Håber at du finder ud af det.

    Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates