Slaraffenland for de kreative

Mens andre kan gå i svime over en tur i Liberty i London, Barneys i New York eller Lafayette i Paris, så kan jeg til enhver tid stadig få flere sommerfugle i maven over tanken om en forestående tur til Stof og Stil i Roskilde. Det er jo det vildeste slaraffenland!

Stof og stilHer har jeg så brugt min lørdag formiddag i selskab med min skønne veninde, Isabella – som du iøvrigt snart kommer til at høre meget mere fra her på bloggen. Hun er nemlig lidt af et geni med en symaskine. Og med to piger derhjemme og en farmor, som var tidligere indehaver af en sybutik, så er det ikke små ting, hun efterhånden har kreeret. Bare vent og se :-)

Læs også om:

8 Responses to Slaraffenland for de kreative

 1. Gitte 30. juli 2011 at 18:19 #

  Jeg var der i går! Skønt sted, jeg kommer altid hjem med mere en planlagt;-)

  • Farmorfabrikken 31. juli 2011 at 09:33 #

   Hej Gitte

   JAA, det er et fantastisk sted! Jeg holdte mig dog streng til min liste – ellers var jeg gået amok og netop kommet hjem med flere poser end beregnet ;-) Jeg var ved at købe hele deres lager af patchwork-stoffer – øj, der var nogle fine nogen!

   Rigtig god søndag. Kh, Mette

 2. Sandra Jill Christensen 31. juli 2011 at 10:21 #

  Det lyder som slaraffenland :-) Jeg har fået lavet en masse fine ting, som jeg glæder mig til at vise dig billeder af når jeg lige får tid. Tusind tak for alle opskrifterne:-) God søndag til dig her fra Fyns land :-)

  • Farmorfabrikken 31. juli 2011 at 17:05 #

   Juuubbbiiii… dem glæder jeg mig helt vildt til at se! Hvor er det sejt, at du bare sådan er sprunget ud i det! Ha’ en lækker og velfortjent ferie i det fynske. Kh, Mette

 3. ohhhappy 31. juli 2011 at 18:59 #

  Nu får jeg virkelig lyst til en tur i stof&stil med det samme… Træls der er så langt på cykel ;)…

  • Farmorfabrikken 31. juli 2011 at 20:24 #

   Det kan jeg godt forstå! Men ak ja, både afstanden og mængden af indkøb kræver nok en bil ;-)

 4. Helle Kristensen 20. oktober 2012 at 10:41 #

  Ja, Stof og Stil er et fantastisk sted – det er bare ærgerligt, at det ligger så hulans langt væk! Mens jeg boede i Aalborg, var jeg super glad for den Stof og Stil, der ligger deroppe – men at skulle køre lidt over 40km er altså i overkanten. Selvfølgelig er argumentet, at man kører langt og finder guld – meeeen….. Til gengæld bestiller jeg ofte fra dem over nettet – de 60kr i porto kan godt betale sig i forhold til køreturen! :)

  • Mette 21. oktober 2012 at 13:39 #

   Uh la la, ja – Stof & Stil er lækkert sted. Jeg dog meget glad for at det ligger liiiige lidt for langt væk, for jeg ville bruge alt for mange penge, hvis jeg bare kunne dumpe forbi ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates