Strikkegraffiti i mit nabolag?!

Forleden dag på vej på arbejde måtte jeg knalde cykelbremsen i, gnide øjnene en ekstra gang og stirre længe på vejskiltene. For se bare her, hvordan de ser ud:

StrikkegraffitiStrikkegraffitiJuhuuu – strikkeguerillaerne har sørme indtaget København NV, nærmere bestemt Frederiksborgvej! Jeg læste godt om trenden i Politiken (se artiklen her) og har siden tænkt på, om det mon er københavnske Knit Bitch, der har slået til?! Jeg krydser mine fingre…

På bloggen Yarn Bombing kan du i øvrigt finde alverdens gode ideer, imponerende kreationer og sjove eksempler på strikkegraffiti, hvis du går rundt med en Knit Bitch i maven? Se bare her:

Læs også om:

5 Responses to Strikkegraffiti i mit nabolag?!

 1. Camilla L. 1. august 2011 at 10:48 #

  Vi har også undret os meget over hvem og hvad og hvorfor. Vi bor nemlig lige dernede til højre. De første spottede vi foran datterens skole lige inden sommerferien. Så til at starte med, tænkte jeg egentlig blot, at det var et eller andet skoleprojekt.
  Men fint, festligt og farverigt, i det ellers så temmelig grå bybillede, er det i hvert fald.

  • Farmorfabrikken 1. august 2011 at 10:57 #

   Jeg opdagede det også i etaper – lidt sjovt. Men super skønt med lidt fest og farver. Jeg kan kun være enig i, at det var en tiltrængt make-over til vores kvarter. Mere af det, tak ;-)

 2. Kors og Sting 11. august 2011 at 21:56 #

  Blot til orientering er det “Kors og Sting” der står bag og vi takker for rosen og opmærksomheden:)

  • Farmorfabrikken 12. august 2011 at 06:42 #

   Ej, hvor cool – jeg håber, at I fortsætter i den gode strikke-sags tjeneste :-) Det er første gang, at det lettere grå Nordvest-kvarter har oplevet noget, der ligner politikernes lovede kvarterløft. I skaber glæde og gør hverdagen mere farverig. Hurra for Kors & Sting!

 3. Kitty 28. december 2013 at 20:32 #

  Det er en skam at det er ligeså ulovligt som at lave grafitti med spraymaling, så se jer for, så I ikke render i ballade derude ;). Synd at det er sådan, for det lyser op, pynter på grå og triste steder og generer jo absolut ingen. Tværtimod. Go’ strikkelyst.

  <3 Kitty

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates