Farmors nye babykit

Jeg har et par gange haft stor glæde af at lave små babykit’s som barselsgaver. Jeg har vekslet lidt mellem to forskellige sæt – se her og her. Men i weekenden så en tredje version så dagens lys. En lille fin og kraveagtig savlesmæk, en suttekæde med stjernemønster og en pony-rangle.

Hagesmæk, sutteholder, suttesnor, rangle med pony

Har du lyst til at lave noget lignende, så kan jeg hjælpe dig med opskrifter på alt fra hæklede suttekæder, hagesmækker, bolde og rangler til hjemmelavede barnevognskæder. På bloggens højre side kan du se de forskellige ting – tryk på billedet og flyv direkte hen til opskriften.

Læs også om:

9 Responses to Farmors nye babykit

 1. Sandra Jill Christensen 1. august 2011 at 15:54 #

  Nej, nej, nej hvor er det fint. Men shit, du giver mig stress over alle de fine ting jeg skal have lavet!! :-) jeg har selv lavet en blog, se den gerne på http://www.lillaverden.blogspot.com. Dog noget mangelfuld endnu :-)

  • Farmorfabrikken 1. august 2011 at 16:18 #

   Sandra, du er for sej! Og velkommen i Blog-land – glæder mig allerede helt vildt til at følge med i, hvad du laver i den Lilla Verden :-) Kh, Mette

 2. Øglemor 1. august 2011 at 16:38 #

  Ørj, hvor er det bare fint!!! Skal snart på barselsbesøg hos en veninde, så måske jeg skulle fatte hæklenålene og prøve at hækle noget andet end tæpper for en gangs skyld :-) ER bare bedst til at hækle ligeud – og af samme grund tør jeg ikke helt begive mig ud i det fantastiske tæppe, du har en diy liggende til… :-)

  • Farmorfabrikken 1. august 2011 at 16:45 #

   Tak :-) Jeg tror nu, at du sagtens kan kaste dig over den ene af suttekæderne (her hækler du bare frem og tilbage med fastmasker) og savlesmækken er også super simpel. Og tillykke med din veninde :-)

   Kh, Mette

 3. eva 1415ij 11. august 2011 at 12:08 #

  hej farmor Mette
  jeg kan lære dig at hækle/knytte øreringen
  det tar 14-15 minutter at lære teknikken
  hvor holder du møder henne ?
  hilsen -den sidste af slagsen
  – håndarbejde fra 1.klasse til 2. real
  eva marija

 4. Janni 12. august 2011 at 13:39 #

  Nu er både min søster og gode veninde gravide, så nu må jeg altså igang :) Den der pony er virkelig sød, men synes ikke at kunne finde opskrift til den, kan du hjælpe? Er rimelig fortrøstningsfuld med at kaste mig ud i den her verden nu, også fordi min søde mor kan hjælpe med at tyde opskrifterne – jeg glæder mig :)

  • Farmorfabrikken 12. august 2011 at 14:08 #

   Ej, hvor fantastisk, Janni :-) Ja, så skal der jo gang i hæklenålen!

   Pony-ranglen er halvt selvopfundet. Det vil sige – jeg hæklet håndtaget efter den klassiske rangle-opskrift og så hæklet ponyhovedet efter en opskrift fra bogen “Hæklede dyr” af Maja Hansen. Til sidst har jeg syet de to sammen.

   Sig til hvis du skal have hjælp – så kan vi altid mødes over en fyraftenskaffe.

   Kh, Mette

 5. Katrine 15. oktober 2012 at 09:30 #

  Hej Mette,
  min veninde har lige fået den smukkeste lille dreng, og jeg ville rigtigt gerne hækle en en fin gave til hende. Synes hagesmækken er rigtig fin, hvor har du opskriften fra?
  Jeg er stadig nybegynder ingen for hækling, tilgengæld er jeg stædig som et æsel, så jeg tror på at det nok skal lykkes for mig :)

  /Katrine

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates