Du kan strikke ALT

Jo jo, det er lige før jeg selv tror på det – at du kan strikke alt, som du har lyst til. Som i A-L-T! For nu har jeg efterhåden set alt fra cykler og lygtepæle til træer og blomsterkrukker, der var betrukket med en omgang strik. Se bare strikkegraffitien i mit nabokvarter

Men jeg har alligevel aldrig set en hel barnevogn. Ta’ lige et kig på bloggen På pinden – som iøvrigt er et hit, hvis man har brug for et par tips og tricks! Kvinden bag bloggen er vist hvad man kan kalde for et strikkegeni – og så har hun blogget ivrigt om alle hendes imponerende kreationer siden 2003…

Læs også om:

2 Responses to Du kan strikke ALT

    • Farmorfabrikken 12. august 2011 at 12:36 #

      Ha ha ha… ej, hvor er det fedt! Tuuusind tak for linket Camilla. Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates