Du kan strikke ALT – og biler!

I sidste uge var jeg helt høj på strikkegraffitien i mit nabokvarter – som jeg iøvrigt har fundet ud af er lavet af “Kors og Sting”, der ‘afslørede’ sig selv her på bloggen ;-) Derefter opdagede jeg den helt fantastiske barnevogn, der er strikket af kvinden bag bloggen På pinden. Og tidligere idag sendte Camilla L. mig så dette fantastiske link om denne her:

Ej, hvor er det sjovt! Tak for linket Camilla – og rigtig god weekend til alle!

Læs også om:

2 Responses to Du kan strikke ALT – og biler!

  1. Lilla Verden 12. august 2011 at 13:02 #

    Ha ha ha, hvor er den skøn!! God weekend :-)

    • Farmorfabrikken 12. august 2011 at 13:15 #

      Jaa, den er jo helt fantastisk. Hvis du samler hele arbejdspladsen, kunne I måske ende op med et lignende resultat ;-) God weekend! Kh, M

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates