Strikkede og hæklede bamser

Uh, iøvrigt – nu hvor vi taler om bamser, og du måske leder efter opskrifter til, hvordan du kan strikke og hækle alverdens dyr, som minder om dem din mor lavede til dig, så kunne Line Weggers bog Strikkede og hæklede dyr i lange baner sandsynligvis være et hit. Den er til at finde på biblioteket…

Læs også om:

6 Responses to Strikkede og hæklede bamser

 1. Astrid 12. august 2011 at 15:00 #

  Der er også bogen “Hæklede Dyr” af Maja Hansen; de mest nuttede dyr, som i størrelsen passer til fx. en barnevognskæde.

  Nu har jeg købt bogen og håber, at jeg kan lære at hækle før babyen kommer – det må jo være muligt, når jeg godt kan strikke! :)

  • Farmorfabrikken 13. august 2011 at 08:16 #

   Den er rigtig fin, den bog – den har jeg nemlig også :) Det er fra den, jeg har fået inspiration til at lave både kanin-ranglen og pony-ranglen. Og jeg er ikke i tvivl om, at du sagtens kan lære at hækle små dyr før baby kommer! Hvis jeg skal give et tip, så vil jeg anbefale, at du dropper ‘den magiske ring’ og istedet blot laver en almindelig ring med 6 fastmasker i. For den dér ‘magiske ring’ er umulig!

   God weekend :) Kh, Mette

 2. Anne 11. november 2011 at 18:42 #

  Sikke mange fine ting du har hæklet! :) Og tak for tippet om den “magiske ring” – nu har jeg bøvlet i en halv time ;) Vil straks gå over til den almindelige! :)
  God weekend!

  • Mette / Farmorfabrikken 13. november 2011 at 19:42 #

   Tusind tak, Anne – og det var så lidt :) Jaaa, den er da ikke helt nem, den ring! Jeg har dog siden fået at vide, at der findes en video-guide, som er rigtig god til at forklare, hvordan man laver den magiske ring. Se dette link: http://farmorfabrikken.dk/2011/09/17/barnevognskaede-med-sma-haeklede-dyr/

   God søndag aften :) Kh, Mette

 3. lillian 3. april 2012 at 14:00 #

  der skulle vel ikke være nogen der lå inde med opskrift på-grisling fra peter plys

  • Mette 4. april 2012 at 07:57 #

   Jeg kender desværre ikke til nogen :-(

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates