Broderi på din iPhone

Armen altså, begejstringen vil ingen ende tage her på Farmorfabrikken! Jeg har netop opdaget, at det er muligt at lave dit eget iPhone cover med korsstingsbroderi. Det er Jeanette fra den misundelsesværdige kreative blog Lutter Idyl, som gjorde opmærksom på coveret. Du kan selv købe det hos Connect Design for ca. 100 kr,- inkl. porto. Det er da en must have! Se mere her.

Læs også om:

14 Responses to Broderi på din iPhone

 1. Sara Marie 14. august 2011 at 15:08 #

  Nej hvor er det sjovt… jeg har LIGE siddet og tænkt på, om man ikke kunne lave et eller andet fedt ved den telefon. Og et cover er vist et must for mig, eftersom jeg nu for anden gang har revner i glasset… I LOVE IT

  • Farmorfabrikken 14. august 2011 at 17:42 #

   Juuhhuuu… skønt at der er nogen, som springer på! Glæder mig til at se resultatet :-)

 2. Lise 14. august 2011 at 15:49 #

  Åh ja, jeg har også set de covers. Sådan et må jeg da også eje! Glæder mig til at se resultatet hvis/når du får fat i et.

  • Farmorfabrikken 14. august 2011 at 17:30 #

   Jeg tænker, at jeg helt sikkert skal afprøve det på et tidspunkt. Lige nu har jeg dog for mange andre projekter i kog… Og jeg er alt for god til at begynde nogle nye, inden de andre er færdige. Så jeg må hellere tøjle begejstringen lige pt ;-)

 3. Helene Olsen 26. september 2011 at 19:50 #

  Hej syntes bare den ide er alt for fed.. men kan ikke lige lade vær med at studse over at man skal købe coveret i Korea.. ved ikke helt om jeg er så vildt med tanken om at skulle bestille det der.. hvordan er det lige told reglerne er for vare fra Korea… Men fed ide….

  • Farmorfabrikken 27. september 2011 at 07:04 #

   Hej Helene, ja det er godt spørgsmål. Jeg er også i tvivl om alle de der irriterende toldregler… Hvor ville det være meget nemmere, hvis ting bare kostede, hvad de kostede :-) Kh, Mette

 4. Maria 25. december 2011 at 02:38 #

  Hvor er de lækre! Har også selv overvejet at købe en!
  Kunne du slippe igennem tolden med det? Og hvor meget endte det med at koste?

  • Isabella / Farmorfabrikken 25. december 2011 at 18:55 #

   Jeg har desværre ikke prøvet at få et cover hjem fra USA, men der er flere forhandlere af coveret i Dk.
   Google blot “iPhone cover stitch eller broderi”, så kommer der flere frem.
   Da jeg ikke har et indgående kendskab til forhandlerne, vil jeg helst ikke anbefale nogen.
   Håber det lykkes :-)
   Kh. Isabella

 5. Bjørn 5. december 2012 at 13:29 #

  Jeg kastede mig ud i det. Min datter ønskede sig det til jul.
  Men! ….det er altså lidt besværligt.
  Told og skat kaster sig over det, og det tog lang tid at få udleveret, skulle sender mails, kvittering osv.
  Derudover var jeg nød til at finde virksomhed, der var importregistreret som kunne fortolde, for at kunne få udleveret varerne (!)
  Og så syntes jeg generelt det er dyrt, 20$ – når man skal have det fra Korea.
  Men hvad gør man ikke for poderne?!

  • Mette 5. december 2012 at 15:03 #

   Hold da op, sikke en omgang! Jeg har godt hørt lignende historier, så jeg har endnu ikke turde kaste mig ud i det.
   Hun er en heldig én, din datter :-) Rigtig glædelig jul – og tak for info! Så kan vi andre forberede os på, hvad vi skal kaste os ud i

 6. Lisbeth 12. marts 2013 at 22:35 #

  Nu er det her godt nok et meget gammelt indlæg, men faldt lige over det. Er også selv helt vildt begejstret over ideen, har dog aldrig taget mig sammen til at få bestilt det hjem. Men sørme da jeg var i Panduro fornylig… Ja, så var det der lige pludselig. Desværre kun i sort, men købte det alligevel. Det kan sikkert godt klæde min hvide telefon hvis det får et fint broderi. Nu skal jeg jo “bare” beslutte hvad det skal være. :-)

  • Mette 14. marts 2013 at 19:32 #

   Uiiij, FEDT! JEg må vist straks en tur i Panduro og kigge. TAK for tippet :)

 7. Fie 22. april 2013 at 20:32 #

  Er der nogen af jer der har bestilt et iphone 5 cover inde over connect design

  • Mette 23. april 2013 at 21:44 #

   Desværre nej :-(

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates