En-to-tre-sy!

Før sommer meldte min partner-in-krea-crime  og jeg os til et sykursus hos den meget roste Frk. Svendsen i Vanløse. Jeg har glædet mig som et lille barn og talt dagene til vi skulle begynde. Og nu er det nu. I aften begynder første lektion.

Da jeg stadig har skråbånds-krisen siddende dybt i kroppen (se her og her), tænkte jeg, at et nyt skråbånds-projekt måtte være det første med autoriseret hjælp ved hånden. Derfor har jeg forberedt et lille barnevognstæppe, der blot mangler det ubarmhjertige skråbånd. Så kryds fingre for mig i aften. Jeg håber virkelig ikke, at projektet tager modet fra mig og ødelægger mine næste 8 undervisningsdage. For jeg glæder mig til at skulle lære at sy – sådan rigtigt. At sy efter mønstre og kloge damers vejledende opskrifter. At kunne sy lånlys i kjoler og bruge tittebånd på puder. Og at kunne kreere det ene fine babysæt efter det andet – selvfølgelig dekoreret med broderier og hæklede kanter :)

20110815-112954.jpg

Læs også om:

2 Responses to En-to-tre-sy!

 1. Anne 16. august 2011 at 16:36 #

  Er også begyndt til syning og jeg ELSKER det :)
  Glæder mig til at se hvad der kommer ud af din hånd.

  KH

  • Farmorfabrikken 17. august 2011 at 06:34 #

   At gå til syning må være det nye sort ;-) Det er i hvert fald alt for hyggeligt og top inspirerende! Hvor går du henne? Glæder mig til at se, hvad du får kreeret :-) Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates