Farmorfabrikken testet af hverdagen

Jeg har jo efterhånden en hel del veninder og bekendte, som både har én, to og tre små børn på armen, omkring benet eller hjemme i stuen. Så der er efterhånden også en hel del farmorfabrikkerede sager derude i virkeligheden. Se bare Emils babytæppe og Emilies barnevognskæde her. Men jeg bliver sq stadig lige rørt og ubeskriveligt glad, når jeg får billeder af de små iført de hjemmelavede kreationer.

Se bare her min kærestes yndige og spritnye niece, Vega Sofia, i den lille strikkede babyvest. Eller… det vil sige… den lille strikkede babykjole? Den er vist stadig lidt for stor til at være en vest? Men hvis hun har arvet sin storebrors gener, så er jeg nu ikke i tvivl om, at den snart sidder godt til omkring maven ;-)

Men ak, glæden vil altså ingen ende tage herpå fabrikken. For forleden dag så jeg også et billede, hvor en mor havde fulgt min vejledning til, hvordan man laver en djævlehue. For satan, (det må man godt sige, når man i forvejen taler om djævlen!), hvor blev jeg GLAD! For det er lige præcis derfor, jeg har startet denne blog – for at sprede glæden ved håndarbejdet og hjælpe andre igang med de ting, som jeg selv har nørklet med. Det er jo dét, der gør Blog-land så fantastisk.

Læs også om:

10 Responses to Farmorfabrikken testet af hverdagen

 1. Lilla Verden 17. august 2011 at 19:58 #

  Og du gir os andre glæde med dine opskrifter :-) Jeg smider snart en masse på min side :-)

  • Farmorfabrikken 18. august 2011 at 06:31 #

   Ih, dem glæder jeg mig til at se :)

 2. Øglemor 17. august 2011 at 20:06 #

  Jeg har også hæklet et par suttekæder efterhånden. Har bare ikke fået taget billeder af dem endnu. Synes, det er fantastisk, at du gider dele dine fine opskrifter med os allesammen!

  • Farmorfabrikken 18. august 2011 at 06:45 #

   Du kan tro, jeg gider dele. Jeg bliver nemlig selv vildt inspireret af at se, hvad andre finder på. Glæder mig til at se sutteholderne :-) Og til at bage dit römertopf brød i weekenden!

 3. Anne 18. august 2011 at 07:12 #

  Åhh så fint.. Har også lige vist en sprutte i brug frem. Det er bare det bedste, så ved lige hvordan du har det :)

  KH

  • Farmorfabrikken 18. august 2011 at 08:11 #

   Åårrh, hvor er det kært! Ingen tvivl om at Sprutte skaber stor glæde :-)

   Kh, M

 4. Gitte 18. august 2011 at 07:45 #

  Sikke fint, dejlig niece du har:) Jeg følger gladeligt med her på bloggen, synes det er så dejligt at du vil dele.
  Kh Gitte

  • Farmorfabrikken 18. august 2011 at 07:51 #

   Tak :) Jeg er også tit forbi dine nørklerier – du er jo afsindig dygtig med en symaskine! Jeg så, du havde skrevet lidt om bogen “Little things to sew”. Er den god til sådan en halv-nybegynder som mig? Kh, M

   • Gitte 19. august 2011 at 07:53 #

    Tak :) “Little things to sew” kan bruges af alle, nogle ting er nemme at lave, andre kræver mere tid og erfaring ved symaskinen, men alle fremgangsmåder er fint illustreret, så bogen er nem at bruge. Derudover er billederne meget smukke, så den er også dejlig at sidde og bladre i :)
    God weekend,
    Gitte

    • Farmorfabrikken 20. august 2011 at 08:15 #

     Uh, den tror jeg, jeg må have fingrene i. Tak Gitte :) Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates