Hækling + syning = pude

Nu gør jeg det igen. Blogger om rester. Garnrester. Denne gang har jeg dog tilføjet stofrester – og når man lægger de to ting sammen, så kan man lave en pude, som denne her:

Hæklet syet pude

Egentlig var puden bare et eksperiment. Men jeg tænker, at man ved lidt mere finesse (læs: efter en hel del flere sylektioner hos den fantastiske Frk. Svendsen) kan få en serie af puder, som faktisk kunne blive ret fin.

Læs også om:

One Response to Hækling + syning = pude

  1. Mette 2. november 2015 at 18:50 #

    Hej :) Jeg skal selv snart til at lave puder, hvor den ene side er hæklet og den anden side er af stof. Lige præcis som du har vist. Vil du fortælle hvordan du har gjort det, om det er lige til eller hvordan? Med venlig hilsen Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates