Find mig på Hotel Rudolph

Der har været stille her på bloggen og det skyldes især én ting: Jeg har været tjekket ind på Hotel Rudolph i et par dage. Sådan næsten da. For selv om hotellet findes og ligger ved Korsør, så har jeg ikke været der i egen figur. Men jeg været der i form af Malene Kirkegaards nye thriller “Hotel Rudolph”

Bogen var så sindssygt spændende, at jeg havde svært ved at lægge den fra mig. De korte og tempofyldte kapitler gjorde, at jeg hele tiden liiiiige måtte læse et kapitel mere – også et til, et til, et til – til jeg faldt i søvn med et spjæt, da ramte mig selv i hovedet med bogen og måtte opgive kampen mod søvnen. Historien er både hårrejsende uhyggelig og aburdt morsom. Se bogtraileren her:

Læs også om:

6 Responses to Find mig på Hotel Rudolph

 1. Lilla Verden 28. august 2011 at 12:54 #

  Aj altså, den bog er jeg da nødt til at købe!! Den lyder super og vejret er da heller ikke til ret meget andet end at holde sig indendørs :-)

  • Farmorfabrikken 29. august 2011 at 07:16 #

   Præcis – det er et oplagt “bog-vejr”. Og du kan roligt glæde dig til at tjekke ind på “Hotel Rudolph” :-) Glæder mig til at høre, hvad du synes

 2. Sara Marie 29. august 2011 at 12:23 #

  Ih nej altså… nu er jeg jo nødt til at læse den! :-) Jeg fik fat i “Varslet” fordi du havde skrevet om den herinde, og selvom jeg ikke har læst en bog siden… forrige sommerferie, så slugte jeg den på et par dage! Fed bog.

  • Farmorfabrikken 29. august 2011 at 12:41 #

   Uh “Varslet”, den var god! “Hotel Rudolph” har samme pageturner-effekt…

 3. Lilla Verden 1. september 2011 at 14:18 #

  Har lige købt den og jeg glæder mig til at komme igang :-)

  • Farmorfabrikken 1. september 2011 at 15:05 #

   Uh, glæder mig til at høre, hvad du synes :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates