Få en spids snude og en lang hale

En kollega viste mig i sidste uge webshoppen Oeuf NYC, hvor man bl.a. kan købe disse søde strikkede udklædnings-accessories, som jeg straks blev forelsket i:

Hold nu op, hvor er det kært – og endda ret så genialt. Jeg kan jo ikke lade være med at tænke, at det er nemt at kopiere ideen. Og der er jo god tid til fastelavn, så måske kan jeg lokke min veninde ud i at hendes datter skal være…

Læs også om:

4 Responses to Få en spids snude og en lang hale

 1. Øglemor 28. august 2011 at 14:41 #

  Arj, jeg ELSKER det! Evner desværre ikke at kopiere idéen (kan godt følge en hækleopskrift – slavisk – men ethvert forsøg på freestyle går i vasken), så sig gerne til, hvis du knækker koden ;-) Og ellers må jeg bare bestille på den fantastiske hjemmeside og krydse fingre for, at godis’erne ankommer en dag, hvor tolderne ikke er så emsige.

  Kh Øglemor, som i ånden allerede ser samtlige fastelavnskriser fremover afværget. Yay!

  • Farmorfabrikken 29. august 2011 at 07:20 #

   Du kan tro, jeg siger til, hvis jeg knækker koden :-) For det ville da være fantastisk, hvis man kunne finde et ‘wonder-trick’, der kunne fraholde alle mødre fra at bryde grædende sammen omkring fastelavn, he he. Kh, Mette

 2. Helle 19. september 2012 at 16:57 #

  Åååh, det må jeg prøve. Jeg har lovet min niece en tigerdyr hale, jeg må straks ud og købe orange garn.

  • Mette 19. september 2012 at 21:03 #

   Jaaa, de er så fine og det er en sød ide. Pøj pøj med projektet – det lyder til at der en lille niece, der kan glæde sig :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates