Forberedelser til jul

Når vejret alligevel ikke gør sig særligt sommerligt (det haglede igår!?), så kan man jo ligeså godt tænke frem mod julen. Og da min krea-partner-in-crime og jeg har talt om at få en bod til et julemarked, er jeg så småt gået igang med at forberede, hvad jeg gerne vil tage med. Jeg tænker, at Farmorfabrikkens to bestsellere – barnevognskæden og barselskittet – i hvert fald skal med. Men hvad skal jeg mere finde på? Er det federe at lave baby/barsels-kit’s med matchende ting og sælge det som en samlet pakke? Eller forskellige ting, som kan gå enkeltvis? So far har jeg fået lavet en masse af dem her:

Hvis du selv har lyst til at lave en hagesmæk eller to, så har jeg lagt opskriften ud på den firkantede her og den runde her.

Læs også om:

No comments yet.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates