En hyldest til Lis Paludan

Tuusind tak for alle jeres gode råd og tips til brugen af Elsebeth Gynthers og Fam. Meedoms bøger om at sy børnetøj. De er allesammen noteret :-) Nu mangler jeg blot at få symaskinen hjem igen.

På mit sybord sidder i øvrigt denne her lille fyr, som minder mig om, jeg helt klart også skal sy nogle flere projekter fra Lis Paludans bog Sy med stofrester.

Jeg er nemlig blødende fan af Lis P., som for mig er lig mange af mine barndomsminder. Jeg indrømmer også gerne, at jeg græd mange tårer, da jeg hørte, at min mor engang havde en hel del af hendes bøger. Bid mærke i at jeg skrev engang. For hun smed dem nemlig ud, da hun ikke troede, at hverken min søster eller jeg ville finde interesse i håndværket. Ak ve… Sikke en sørgens dag. Endnu en gang ærger jeg mig grundigt over, hvorfor jeg dog for pokker ikke fik hul på symaskinen noget før. Men dengang kastede jeg min kærlighed på maling, pensler og lærred og kunne slet ikke se det interessante ved at sy. Heldigvis er jeg blevet klogere.

Læs også om:

3 Responses to En hyldest til Lis Paludan

 1. Malene Kirkegaard Nielsen 7. september 2011 at 19:32 #

  Den havde min mor også – og jeg tror, jeg måske stadig har den et sted i en flyttekase :-) Sikke minder…

  • Farmorfabrikken 8. september 2011 at 06:24 #

   Fantastisk :-)

   • Uffe Døngart 22. oktober 2015 at 10:55 #

    Lever hun endnu ?

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates