En hagesmæk om dagen?

Det kan efterhånden ikke komme som en overraskelse, at jeg er svært glad for hækle hagesmække. Så mens symaskinen strejker, burde jeg måske lave et alternativ til Dana Beach’s blog ”A granny a day” og lave et tilsvarende projekt bare med hæklede hagesmække. Og når symaskinen (7-9-13) kommer arbejdsdygtig og helbredt hjem igen, kunne jeg udvide projektet til også at omfatte syede hagesmække. Se bare disse yndige, farvestrålende modeller fra Purl Bee (som i øvrigt har en yderst anbefalelsesværdig og inspirerende blog):

Aaahh… jeg tror hellere, jeg vil kravle ombord i sofaen med en eventyrligt god bog. For jeg har netop fået fingrene i én, som jeg VIRKELIG har glædet mig længe til. Den kommer I uden tvivl til at høre mere om…

Læs også om:

5 Responses to En hagesmæk om dagen?

 1. Sara Marie 8. september 2011 at 08:04 #

  Er der ikke også noget andet, vi skal høre mere om? ;) (og de hagesmække er fantastiske!)

  • Farmorfabrikken 8. september 2011 at 08:41 #

   He he… Jo, men man kan jo ikke hækle en forlovelsesring, så det jo falder lidt udenfor bloggens kategorier ;-)

 2. Sara Marie 8. september 2011 at 09:14 #

  Hva? Det kan man da godt ;) Måske ikke det mest praktiske dog.

 3. Julie Staal 17. juli 2013 at 09:14 #

  Hej! :-) er vild med alle dine finde ting! Har hæklet, syet på symaskine og strikket siden jeg var 10 år!!! Er vild med håndarbejde og kreativitet… Har i lang tid søgt en opskrift på netop de hagesmæke, fik du lavet nogen? For så er jeg lidt nysgerrig på hvordan ;-)

  Mvh Julie

  • Mette 27. juli 2013 at 19:40 #

   Tusind tak, Julie – det varmer helt vildt at høre :-) SEJT at du har været kreativ siden du var 10 år. Jeg ville ønske, at jeg havde holdt fast første gang, jeg samlede strikkepindene op.

   Naaaaarj – jeg nåede desværre ikke hækle så mange. Men når jeg kaster mig over hagesmækkerne er altid de to opskrifter jeg har her på bloggen. Har du set dem? De er dejligt nemme og så fine!

   Kh, Mette

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates