DIY på hæklet stjernebold

Måske har du også allerede set Sebras sjove stjernebold? Den er så super fin og jeg har længe tænkt over, om man mon selv kunne lave noget lignende. Det kan man selvfølgelig – og nu har jeg også fundet et sted, hvor der ligger en gratis opskrift på denne her:

Den skal jeg helt sikkert selv prøve at lave på et tidspunkt. Hvis du er frisk på projektet, kan du finde opskriften her. I så fald du giver dig i kast med bolden, vil jeg mægtig gerne høre og se, hvordan resultatet blev :-)

Opdatering: Jeg har nu selv lavet bolden – læs om resultatet her og se bolden her.

Læs også om:

7 Responses to DIY på hæklet stjernebold

 1. tina 20. november 2011 at 12:49 #

  Jeg har været i gang med stjernebolden noget tid, og nu er den (eller faktisk de) blevet færdige.

  Tusind tak, fordi i linkede til opskriften :-)

  I kan se det færdige resultat her: http://tichtach.blogspot.com/2011/11/til-stjernerne.html

  Rigtig god søndag til jer.

  KH tina

  • Mette / Farmorfabrikken 20. november 2011 at 14:09 #

   Det var så lidt, Tina :) Dejligt at vi kunne give dig lidt godt igen ovenpå den fine give away. Også god søndag til dig :) Kh, M

 2. stine 24. november 2011 at 06:55 #

  Øv kan bare ikke hverken hækle eller strikke efter engelsk opskrift

  • Mette / Farmorfabrikken 24. november 2011 at 07:45 #

   Hej Stine.

   Jeg tror sagtens, at du kan kaste dig ud i projektet, hvis du bruger en af ordbøgerne, som vi har linket til i bloggens venstre søjle. Se under “Hjælp”. Jeg er selv også virkelig dårlig til at lave ting efter andre sprog end dansk, men det lykkedes med denne :-) Og når først du har regnet ‘grundopskriften’ ud – så er det bare lige ud af landevejen…

   Kh, Mette

 3. Laura 2. januar 2013 at 21:18 #

  Øv, linket virker vist ikke rigtigt længere, jeg kan i hvert fald ikke finde nogen opskrift på bolden :(

  • Mette 3. januar 2013 at 08:34 #

   Åh, det kan jeg da godt se. De har lavet siden om og flyttet linket. Opskriften kan findes ved at søge efter “Crochet” og “Other”. Men jeg har opdateret linket nu, så du flyver direkte hen til opskriften :-)
   Tak fordi du gav besked! Ellers havde jeg vist ikke liiiige opdaget det ;-)
   Kh, Mette

 4. Lone Olstrup 16. marts 2017 at 08:26 #

  En super sød bold!
  Nu er jeg ikke den store hækler, og den engelske opskrift kan få mig til at droppe projektet, da jeg ikke forstår forkortelserne. Findes opskriften på dansk, eller er nogen søde at i det mindste oversætte forkortelserne.

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates