Når det regner på præsten…

Min kæreste arbejder i filmbranchen, hvor al teknisk udstyr forældes hurtigere end jeg kan nå at hækle en hagesmæk. Derfor er jeg ofte hans elektroniske ’skraldepand’ – og det er bestemt ikke at kimse af. De sidste par år har jeg nydt godt at nye Mac computere, Iphones og andre sjove gadgets.

I sidste uge fik jeg et splinter nyt Leica kamera. Det er en lille fix retro-sag, der trods sin transportvenlige størrelse tager ligeså gode fotos, som de store spejlrefleks kameraer. Leica’en kræver dog en hel del teknisk snilde og viden om indstillinger af shutter og f-stop. Gisp! Jeg aaaaner intet om det, men alligevel er jeg meget forelsket i mit nye ’skrald’. For det er det smukkeste kamera, jeg har set. Jeg glæder mig helt vildt til, at Leica’en skal gøre bloggen smukkere med flotte billeder…

 

Læs også om:

4 Responses to Når det regner på præsten…

 1. Katrine 12. september 2011 at 19:45 #

  Uh, det gad jeg godt! Altså være skraldespand… I øvrigt har jeg lagt en lille ting til dig inde hos mig ;)

  • Farmorfabrikken 13. september 2011 at 09:07 #

   Ih, spændende – det må jeg straks over at se :-)

 2. FruForstad 12. september 2011 at 20:07 #

  Jamen, hvordan bliver man den næste i fødekæden?

  • Farmorfabrikken 13. september 2011 at 09:07 #

   Jo, altså – godt spørgsmål :-) For jeg bliver altid så glad for tingene, at jeg vist har fået en tendens til at slide tingene til døde :-/

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates