Strik din bikini

Er du lige som jeg en vinterrejsende, der trækker sydpå, når mørket kommer og kulden bider sig fast herhjemme? Jeg rammes nemlig altid af vinterdepression og har evigt iskolde fødder og hænder, så for mig er en tur til de varme himmelstrøg en nødvendighed. I år går turen til Thailand – og jeg glæder mig! Jeg er måske nok én af de eneste danskere, som endnu ikke har været dér? Kæresten og jeg har indtil videre kun booket flybilletten til Bangkok og tager vores tre uger dernede, som vi lige lyster (gode rejsetips modtages med kyshånd).

I dag faldt jeg så over nogle gratis opskrifter på disse bikinier fra garnfabrikanten Bumbo’s hjemmeside. De er da ret fantastiske, ik? Jeg burde jo virkelig liiiige lave et sæt til ferien.

Se evt. også min liste over andre gode sider med mange gratis opskrifter her på bloggens nederste venstre hjørne.

Læs også om:

6 Responses to Strik din bikini

 1. Astrid 15. september 2011 at 13:49 #

  Den skal vist ikke strikkes på for store pinde eller med hulmønster!

  • Farmorfabrikken 16. september 2011 at 08:04 #

   He he… Det kunne være kønt ;-)

 2. Christina Bausager Jensen 20. september 2011 at 18:42 #

  Nu følger jeg jo lidt med på din skønne kreative side. Så sjovt med bøgerne fra dengang min mor syede og strikkede efter selvsamme. De vækker minder – ekstra sjovt, at damen på det højre billede, som står til venstre, også er fra min barndom. Hun boede samme sted som min mor og jeg. Og hun var virkelig flot, også i virkeligheden. Hun hed Jett, og var gift med forsangeren i kendt band ;-)

  Hyggeligt som tankerne blev ført tilbage på Memory Lane.

  • Farmorfabrikken 21. september 2011 at 07:43 #

   Ej, hvor er det sjovt! Nu er jeg blot endnu mere vild med det outfit :-) Tak for den fine historie og stort knus til dig på Fynsland. Kh, M

 3. Christina Bausager Jensen 23. september 2011 at 19:44 #

  Den sort/hvide er da superskøn – tænker dog lidt på hvordan stik bliver i vand … ;-)
  Knus tilbage, C

  • Farmorfabrikken 24. september 2011 at 09:05 #

   Ja, jeg er også lettere bekymret for, hvorvidt bikinien holder formen eller om jeg ender med at lige en tysk nudist, da den forsvundet i den første bølge, som jeg møder på min vej ;-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates