Barnevognskæde med små hæklede dyr

Søde Astrid med bloggen Kreahjørnet har lavet en ting, som jeg længe har drømt om at tage hul på. Nemlig den fineste barnevognskæde med fire forskellige små hæklede dyr. Mød Flemming Får, Erik Elefant, Pelle Pingvin og Gustav Gris – alle er fra Maja Hansens bog Hæklede dyr.

Jeg har selv brugt bogen til lave forskellige små rangler med dyr – se Kim Kanin her og Helle Hest her. Som tidligere fortalt er jeg ret begejstret for bogen, da projekterne er lette at gå til, opskrifterne forståelige og dyrerne super søde. MEN… den dér “magiske ring”, som man skal begynde alle opskrifterne med er fuldstændig umulig at lave. Nu har Astrid heldigvis også løst det problem. For der findes nemlig en rigtig fin videoguide – se bare her:

Magic circle crochet loop from Garnstudio Drops design on Vimeo.

Læs også om:

10 Responses to Barnevognskæde med små hæklede dyr

 1. karenkaren 17. september 2011 at 16:25 #

  Skønt med en tutorial video – så kan det være at modet endelig melder sig, og jeg springer ud i hæklerierne! De er så fine de små dyr.

  -karenkaren

  • Farmorfabrikken 18. september 2011 at 05:57 #

   Ja, de er super fine. Astrid – som har lavet kæden her – har heller ikke hæklet før, så projektet kan lade sig gøre, som nybegynder :) Kh Mette

 2. Christina Lund 21. januar 2012 at 23:45 #

  Hvor er de fine! … Hvilken slags garn har du valgt at bruge??

  • Mette 22. januar 2012 at 09:24 #

   Hej Christina

   Det er desværre ikke mig, som har lavet denne barnevognskæde, men Astrid med den skønne blog Kreahjørnet (kreahjoernet.blogspot.com). Jeg har dog selv bogen, hvorfra dyrerne er hæklet (Hæklede dyr af Maja Hansen) og her er det anbefalet at bruge uld- eller acrylgarn med garnstørrelse til hæklenål 2,5 – 3

   Go’ søndag :) Kh, M

  • Astrid 9. januar 2013 at 21:41 #

   Jeg bruger aldrig akryl til noget som helst fordi jeg ikke kan lidt at røre ved det og jeg har hæklet alle dyrene i ren bomuld – det koster ikke ret meget.

 3. Pernille 23. august 2012 at 17:02 #

  Hej jeg har lige et spørgsmål
  Jeg har aldrig prøvet at hækle men vil snart gøre et forsøg.
  Men ofte når jeg kigger på garn så er der kun str. på strikkepinde, er det fordi kan ikke kan bruge det til at hækle med eller hvordan skal det tolkes?
  Hilsen
  Pernille

  • Mette 23. august 2012 at 19:39 #

   Hej Pernille

   Du kan snildt hækle med det samme garn og bruge samme størrelse hæklenål, som der anbefales til strikkepinde. Når du går igang med at hækle, så kan det dog snildt være, at du skal enten et halvt nummer op eller ned. Det kommer meget an på stramt eller løst, du hækler. Det finder man ud af med tiden. Men oftest passer garnets anvisning ret godt :-) Pøj pøj med projekterne og velkommen til hæklingens vidunderlige verden.

   Kh, Mette

 4. Lotte 21. juli 2013 at 12:11 #

  Hej.
  Er der ikke en opskrift op dyrene – f.eks Helle Hest? eller er det bare mig der ikke kan finde den?

  • Mette 27. juli 2013 at 19:33 #

   Hej Lotte, du kan finde den i Maja Hansens bog “Hæklede dyr” :-)

 5. Rikke 21. juli 2015 at 09:25 #

  Hvordan for i den fast gjort på barnevognen?

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates