En eventyrlig god roman

Der har været ret stille her på bloggen de sidste par dage, men jeg ‘kom til’ at gå igang med at læse Jonas T. Bengtssons nye roman “Et eventyr” – og den er vitterligt eventyrlig! Jeg har haft glædet mig usædvanlig meget til læse bogen, så det var en længe ventet tid på sofaen, jeg gik i møde. Og jeg blev alt andet end skuffet.

Måske har du allerede læst Jonas’ forrige roman “Submarino” eller set Thomas Vinterbergs filmatisering af den? I så fald ved du allerede, at Jonas er (F…) god til at strikke gribende historier sammen og skriver så eminent godt, at man rent faktisk glemmer, at man læser… “Et eventyr” er ikke lige så barsk, som “Submarino” – så hvis det er den oplevelse, der fraholder dig straks at gå igang med bogen, så er der ingen grund til at holde tilbage længere.

For mig er den her bog uden tvivl årets største læseoplevelse!

Læs også om:

2 Responses to En eventyrlig god roman

  1. karenkaren 22. september 2011 at 11:11 #

    Det lyder som en bog jeg skal have fingrene i ;) Tak for tippet.

    -karenkaren

    • Farmorfabrikken 22. september 2011 at 11:13 #

      Det var så lidt! Jeg håber, at du får en lige så fantastisk læseoplevelse som jeg :-)

Skriv et svarWP Like Button Plugin by Free WordPress Templates